Téli bhutáni programok

Egy előadás, egy film és egy kiállítás a témában.

JANUÁR 17. 18 óra
„Mi a bhutáni boldogság titka?” – Valcsicsák Zoltán diavetítéses előadása
Az előadáson sok fényképpel, személyes élményeken keresztül azt járjuk körbe, hogy – ha van, akkor – mi a bhutáni boldogság titka! Belépő egységesen 500 Ft, amely tartalmazza a Bhután Kiállítás megtekintését is.
Helyszín: Zászlómúzeum, Bp. 1085, József krt. 68. Bejárat a Nap utca felől!

2018 január 23-28.
“The Next Guardian” (A monostor gyermekei) dokumentumfilm

Az első bhutáni-magyar dokumentumfilm bemutatója, dzongkha nyelven, magyar-angol felirattal. Zurbó Dorottya és Arun Bhattarai (a Bhután Társaság tiszteletbeli tagja) közös alkotása. A film a BIDF nemzetközi filmfesztivál nyitófilmje lesz és többször is vetítik majd a fesztivál ideje alatt.
Helyszín: Cinema City Aréna, Bp. 1087, Kerepesi út 9.

Az első Bhután Kiállítás tavaly decemberben nyílt meg a budapesti Zászlómúzeumban, és február végéig látogatható. A szerény, de különleges kiállítás, többek között, egyedi fényképek, nemzeti viselet, népművészeti tárgyak, népzene, kegytárgyak, buddhista tekercsképek, hagyományos bambusz íjjak, zászlók segítségével mutatja be a Bhutáni Királyságot. Hétfő kivételével hétköznap 11 és 17 óra között szabadon látogatható. Ettől eltérő időpontokban illetve nagyobb csoportok részére előzetes bejelentkezés szükséges a 30 202 75 29-es telefonszámon. További információk a www.zaszlok.hu és a www.bhutan.info.hu oldalakon. A belépő egységesen 500 Ft.

Kategória: Bhután, MŰSOR | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük