Rózsás Kit Kat

Gondolom, a többség már tisztában van a Japánban kapható Kit Katek sokféleségével, a több száz, alkalmi, regionális vagy japános íz közül már sok érdekesről írtam (pl. szaké, wasabi), ezúttal pedig egy virágos akadt a kezembe.

A virágok finomak. :) Nem is tudom, miért nem eszik az ember több virágot, amivel most a szépekre utalok, és nem a karfiolra, ami szintén az egyébként. A rózsa pl. nagyon klassz, már az illata is finom, persze, és az íze is pont olyan. Először épp egy kínai teázóban ittam rózsás teát, aztán rózsás lattét is, tavaly pedig egy levendulás joghurt lett a kedvencem, úgyhogy tetszik a virágevés téma, sokkal jobban, mint a vágott virágok kókadozását figyelni egy vázában. A fenti, fehércsokis Kit Kat pedig épp rózsás-teás ízű, bár ebből semmi teát nem éreztem, csak egy kis rózsa-aromát. A szirmok (ill. a másiknál a mandulák) ezúttal nem belül, hanem a tetején, külső dekorációként kaptak helyet.

A dobozban 2×3, egyesével csomagolt, kis szeletke van, a barna csokis fele mandulás-vörösáfonyás. Az se rossz, de a cranberry kesernyés ízéért sosem voltam oda. A doboz felirata „Mainichi no Zeitaku” mindennapi luxust jelent, a virágos csokit pedig tavaly, anyák napja alkalmából dobták a piacra.

A bejegyzés kategóriája: Gasztro, JAPÁN
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Eddig 4 hozzászólás érkezett

  1. Szívesen egkóstolnám mint sok más KitKat-ot. Bár három félét a Sakura matcha, a vörösbab krémes és az ichigo ízűt volt szerencsém megkóstolni. Mondhatom, hogy mindegyik nagyon ízlett.

  2. Szívesen egkóstolnám mint sok más KitKat-ot. Bár három félét a Sakura matcha, a vörösbab krémes és az ichigo ízűt volt szerencsém megkóstolni. Mondhatom, hogy mindegyik nagyon ízlett.

  3. asiafan asiafan szerint:

    Mainichi no Zeitakura keresve mandulás még akad ebayen, de attól tartok, a rózsás csak anyáknapi volt.. én is régebb óta őrizgettem már.

  4. asiafan asiafan szerint:

    Mainichi no Zeitakura keresve mandulás még akad ebayen, de attól tartok, a rózsás csak anyáknapi volt.. én is régebb óta őrizgettem már.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük