Íz mix

Már írtam korábban is a pudingos és citromos Pocky kapcsán a célzott termékpárosításokról, melynek során egy-egy különleges szériát a hozzá passzoló itallal ajánlják fogyasztani, ám most először sikerült beszereznem egy pár midkét tagját. Ezúttal a vaníliakrémes Pockyt és a hozzárendelt Kirin epres teát kell egymás után vagy felváltva fogyasztani, és a várt hatás, hogy mindebből epres shortcake sütiíz lesz. 

A teával kezdtem, finom, frissítő (hideg), hagyományos tea, eper ízesítéssel, nem túl édes. A Pocky belső csomagolásán szép, fényes szivecskék vannak. Az üveg és a doboz alján más-más beállítású szakács rajzocska van, amelyek eltérő párosításai 16 minifilmecskét hoznak elő a megfelelő appal nézve. A termékeket idén február 21-én dobták piacra, és az akciónak valószínűleg már rég vége van.

Ami a Pockyt illeti, isteni vanília íze és illata van, amit szerintem kár is elütni a jóval erősebb tea aromával. A kombinációs hatást viszont nem tudtam létrehozni, talán nem elég tartós az ízmemóriám, de akármilyen sorrendben is fogyasztottam őket, vagy éppen egyszerre, csak epres teát és valíliás Pockyt érzek. Úgyhogy a varázslat elmaradt, de külön-külön is nagyon finom mindkettő.

Kategória: Gasztro, JAPÁN | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük