The Great Wall trailer

The_Great_Wall_(film)Hát ez meg mi? Kérdeztem meglepetten a wikire bukkanva… Épp az HBO kitűnő, új sorozatán – Westworld – felbuzdulva olvasgattam irigykedve Ramin Djawadi zeneszerző (Trónok Harca, Prison Break, Vasember..) életrajzát, amikor egyszercsak látom, hogy művei sorában szerepel egy 2017-es Zhang Yimou film! Melynek címe „A Nagy Fal”, és főszereplője pedig Matt Damon, wow. Plusz Andy Lau. Igaz ugyan, Matt már közelébe került a kínai filmeknek egy kicsit azzal, hogy az Internal Affairs hollywoodi másolatában, a négy oscáros The Departedben játszotta épp Andy Lau eredeti karakterének párját – de azért egy kínai, történelmi sztoriba kissé furcsa választás.

Bár állítólag – szerencsére – nem kínait alakít, mivel a sztori részben fantasztikus szörnyfilm. Ez lesz Zhang Yimou első angol nyelvű alkotása, ugyanazon Legendary Entertainment által, akiknek számos, nyugati kasszasiker mellett a Warcraftot is „köszönhetjük”. Utóbbinak egyébként szintén Djawadi írta a zenéjét. A The Great Wall Kínában december 16-án kerül bemutatásra, Amerikában pedig jövő februárban. Addig is, az előzetesek alapján, azt hiszem, érdemes jó alacsonyra tenni az elvárásokat.

A második előzetesből már egy kicsit több látszik:

Kategória: KÍNAI, NEWS | A közvetlen link.

Eddig 2 hozzászólás érkezett

  1. Edina Gabori Edina Gabori szerint:

    A Kassai Lajos tanította Matt Damont lovasíjászkodni erre a szerepre. http://tenyek.hu/167407_magyaroktol_tanul_matt_damon.html

  2. asiafan szerint:

    Nahát, mik vannak :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük