Tekken 2

tekken2Kazuya’s Revenge (2014) amerikai film, angol és japán nyelvű. Rendező: Wych Kaosayananda. Fsz: Kane Kosugi, Cary-Hiroyuki Tagawa, Rade Serbedzija, Gary Daniels, Kelly Wenham. A 2010-es film prequelje. Már az is necces volt, de itt még gyengébb lett a sztori, na de ne is várjunk semmit. Trailer.

Főhősünk, K (mint Kazuya, ill. Kane) egyszercsak valami fura gettóban ébred fel, amnéziásan, a helyet pedig épp valami elmebeteg uralja, aki egy rászerelt bomba segítségével hamar igába rántja hősönket, mint bérgyilkost. Van még jólelkű, vad csaj, meg rosszlelkű csajok is, és végül előkerül K apja is, mint a fő mozgatórugója az egész szivatásnak. Előny, hogy sokat verekednek a filmben – még jó, lévén egy verekedős konzoljátékból készült. Szerintem e tekintetben látványos. Másrészt pedig Kane Kosugi olyan gyönyörű, hogy tökmindegy, mi történik körülötte. :)

tekken2a tekken2b
tekken2c tekken2d

Kategória: FILM | A közvetlen link.

Eddig 2 hozzászólás érkezett

  1. Krasznai Zoltán szerint:

    Én eleve úgy fogtam fel ezt a filmet, mint egy trash akciófilm. Megértem valahol a Tekken-rajongók felháborodását, és igen, tényleg van néhány hibája a filmnek. Valószínűleg nekem van rossz ízlésem :D, de kifejezetten tetszett a film. A karakterek működtek, volt egyfajta hangulata, bejött a zene – de ami tényleg odabaszott, azok a harckoreográfiák. Legfőképpen a végén az a 3 perces küzdelem a két testőrrel. Négyszer láttam, lehet, hogy ötödször is megnézem – én már csak ilyen perverz (a normálistól eltérő) vagyok. :D

  2. asiafan szerint:

    Nekem is annak ellenére tetszett, hogy rossz, csak más miatt. Úgyhogy van ilyen. :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük