Rooftop Prince

roof

Rooftop Prince (Oktab-bang Wangseja, Tetőtéri herceg). 2012-es, koreai, romantikus vígjátéksorozat. Főszereplők: Park Yuchun, Han Ji-min, Jeong Yu-mi, Lee Tae-sung, Lee Min-ho, Jung Suk-won, Choi Woo-shik. Írta: Lee Hee-myung. Rendezte: Shin Yoon-sub. Zene: Kim Ji-soo.

A Joseon-kori hercegnő rejtélyes halála után a herceg és közeli szolgálói a feltételezett gyilkosság nyomozásába kezdenek, de csakhamar átesnek egy időkapun a mai korba, egy szöuli háztetőre. A tetőtéri lakásban lakó, fiatal nő segítségével lassan – és poénokkal tarkítva – beletanulnak a modern életbe, majd pedig folytatják a nyomozást, mivel a mostani körülmények és karakterek a múltbéli események afféle tükörképei.

roof2 roof1

Már megint koreai dráma csapdájába estem, egyetlen pillantásra akartam csak belenézni, hogy milyen helyszínen játszódik, de ottragadtam a 20 epizód előtt (70 percesek). Érdekes és fordulatos volt a történet, sokminden csak a végére derült ki, és bár néha klisés, a más korba csöppent szereplők ügyetlenkedései is mindig szórakoztatóak, úgyhogy nem bántam meg, hogy végignéztem. Még a zene is jó volt, 3 EP és egy nagylemez is megjelent belőle. Trailer.

roof3 roof4

A bejegyzés kategóriája: FILM, KOREA
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük