The Great Doctor

greatdr

Shin-eui (2012), aka Faith. Rendezte: Kim Jong-hak, Shin Yong-hwi. Főszereplők: Kim Hee-sun, Lee Min-ho, Yoo Oh-sung, Ryu Deok-hwan, Park Se-young, Lee Phillip, Sung Hoon. Fantasy-történelmi-orvosi tévésorozat, melyet az SBS televízió 2012 augusztusa és októbere közt vetített, 24 epizódból állt. Egy jelenkori sebésznőről szól, akit egy 700 évvel ezelőttről idetévedt, időutazó harcos elrabol, és visszavisz a múltba, hogy megmentse a királynőt. Fan-trailer.

greatdr3 greatdr4

A király parancsára Choi-Youngnak meg kell keresnie a mennyek kapuját, amelyen átjutva elhozná a legendás csodadoktort, aki majd a királynőt meggyógyítja. A kapu azonban a mai kor Szöuljába visz, ahol egy előadásról sikerül kicibálni a doktornőt, aki plasztikai sebész. Elég sokáig tart, mire felfogja, mi történt, de onnantól már arról szól minden, hogy hazajusson. A tábornok meg is ígéri neki, ám a különféle politikai erők közbeszólnak.

greatdr1 greatdr2

Könnyed szórakozást kerestem, amikor utamba került a sorozat, és meg is találtam. A színészek játéka itt-ott esetlen, de cserébe sármosak, különösen a főhős. Van sok jó poén és románc is bőven. A produkció igényes, és a sztori is elég érdekes, a sokféle, összetett karakter, fordulat révén szórakoztató maradt végig. Szívesen megnéznék belőle egy új szezont is, ha lenne (nincs).

A bejegyzés kategóriája: FILM, KOREA
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük