Hentai Kamen

hentkamenHK: Forbidden Super Hero (2013, Japán). Keishū Ando mangakomédiáját a 90-es évek elején lehetett olvasni, ebből készült most film, melynek szuperhőse egy bugyimaszkos perverz. Rendező: Yūichi Fukuda. Főszereplők: Ryohei Suzuki és Fumika Shimizu. A filmet eredetileg csak videóra (mármint DVD-re) tervezték, végül a szerény bemutató után jól teljesített, és a New York Asian Film Festivalon még díjat is nyert. A montreáli Fantasia Film Festivalon szintén. Trailer.

Kyosuke – bár szülei elég perverzek, és apja is az igazságot szolgálta rendőrként – átlagos, középiskolás srác. Csak egy titka van, hogy szuperhőssé változik, amint maszkot húz. Utóbbiból ellenben csak egyfajta van rá hatással: a használt, női bugyik, amelyektől különleges erőre tesz szert. A lány pedig, Aiko, aki tetszik neki, hamarosan beleszeret a hősként egyre ismertebb perverzbe, mígnem egy nap őt is meg kell menteni az egyik simlis tanártól. Kyosuke egyre több ellenfélre tesz szert, és veszélybe kerül a titka is, miközben mindenféle belső konfliktusokkal kell szembenéznie, ami együtt jár azzal, ha valaki a fején nőibugyival, tangában és combfixben rohangál. Nem egy komoly film, és lehetett volna humorosabb is, akit zavarba ejt a látvány, kerülje.

Kategória: FILM, JAPÁN | A közvetlen link.

Eddig 2 hozzászólás érkezett

 1. llsz szerint:

  Hali!

  Ez brutalis xD Hentai-san :D Hentai of Justice :D
  Nem reg neztem meg a Hentai Ouji to Warawanai Neko. animet es ugy latom, hogy kisert a „hentai” …D
  Amugy jo a leiras es annal jobb, hogy van ez az oldal, kellemesen el lehet itt tolteni az idot, koszi, hogy jol erezhetem magam :)

 2. asiafan szerint:

  én köszi.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük