Fly with the Gold

flygoldOgon O Daite Tobe (2012, japán dráma). Rendező: Kazuyuki Itsuzu. Fsz: Satoshi Tsumabuki, Tadanobu Asano, Kenta Kiritani, Shim Chang-Min, Junpei Mizobata, Toshiyuki Nishida. A film Kaoru Takamura nagy sikerű regényén alapszik.

Shim Chang-Min, aki észak-koreai kémként szerepel a filmben, a koreai TVXQ popzenekar tagja. Tadanobu Asanot pedig konkrétan nem ismertem fel. Annál inkább Toshiyuki Nishidat, aki a Komyou ga tsujiban Tokugawa Ieyasu volt, és a Yae no Sakurában is szerepel. A fenti film főhőse mindenesetre Tsumabuki volt, bár végül is egy egész csapat összejött, amolyan Italian Job japán módra, tipikus heist movie, aranyat próbálnak rabolni egy bankból. Ehhez aztán mindenféle tudásra, különféle karakterekre lesz szükség, akiknek mind megvan a maguk baja. Kicsit szét is esett a film szerintem, néhol nem értettem, másutt meg nem érdekelt, túl sokat akartak belepréselni a szórakoztatás rovására. Előzetes.

Kategória: FILM | A közvetlen link.

Eddig 2 hozzászólás érkezett

  1. YEZy szerint:

    Gagyi volt, kifejezetten untam egy idő után. Van értelme még bankrablásos filmet készíteni? Hollywood már az összes létező klisét ellőtte, többször is… :)

  2. asiafan szerint:

    és jobban :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük