NInja Masters

nimasters

Zhang wu shuang (2009), hongkongi-kínai akciófilm. Rendező: Xin Xin Xiong. Főszereplők: Luxia Jiang, Sam Lee, Siu-Fai Cheung, Kane Kosugi. Trailer.

Egy női, harcművészeti oktató testőrként kap munkát egy gazdag párnál, ám nemsokár védencét el is rabolják. Ahogy kutatásukra indul egy régi barátjával, egyre több verekedésbe keveredik, amelyekről kiderül, hogy nem is véletlenek, hanem valakik figyelnek mindent a háttérből. Zs-kategóriás film, amit még az sem tudott jobban elrontani, hogy gagyi, angol szinkronnal néztem a kantoni verzió helyett, sok, öncélú verekedés van benne, de Kane Kosugi és a főszereplő azért jól nyomják. Ninja viszont még mutatóban sincs – csak a poszteren, ami akkora hazugság, hogy be se teszem -, még említés szintjén sem kerül a képbe a címbeli téma, csak valószínűleg Kosugi miatt próbálták így eladni. Ő egyébként taekwondo öltözékben küzd. Rossz film. :)

Kategória: FILM, KÍNAI | A közvetlen link.

Eddig 2 hozzászólás érkezett

  1. YEZy szerint:

    Nem tudom, ki adta ennek a „Ninja Masters” címet, de eredetileg Coweb néven futott, én legalábbis úgy láttam még anno. Jiang Lu-xia miatt érte meg leginkább megnézni, kár, hogy azóta se sikerült neki normális szerepeket adni…

  2. asiafan szerint:

    Ja, tényleg, Coweb volt! Annak sincs sok értelme, de a ninjás dvdborító nagyon gáz..

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük