Közlemény

undercA folyamatos problémák és a végső leállás miatt el kellett jönni a korábbi szolgáltatótól, de a WordPresst még nem sikerült feldolgoznom lelkileg. :) Nem hiszem, hogy magyarítani fogom az egészet (vagy de).. és a sablon sem túl valószínű, hogy ugyanaz lesz újra, de legalább tudok posztolni. Majd meglátjuk.

Mindent elkövettem, hogy a tartalom egy-az-egyben átjöjjön, ami volt, elvileg az összes permalinknek menni kell, de ennek ellenére a facebook like-ok lenullázódtak*.. Aki hiányzó képet, 404-es oldalt vagy bármit észlel, ill. egyéb javaslata van, az írjon. A linkek is visszakerülnek majd. Addig is…

ztkitkat

Zöld teás kitkat, végre szereztem. Nem is olyan édes, mint a tavalyi, talán, mert ez Uji-matcha verzió (milyen már, hogy zöldteás kitkatből is többféle van…). De meg is vígasztalhattok. :)

*yeay, újraimportáltam a WP széthekkelése után, hogy megmaradjanak a nagybetűk is a címben, így visszajöttek a régi lájkok, de mostantól kisbetűs url-ek lesznek mindenféle jelek nélkül, hogy ne üssön meg többé a guta. Remélem, így marad. A kötőjelek nem tetszenek, de állítólag a google szereti, ugyhogy-szeressetek-ti-is.

Az RSS feed továbbra is asiafan.hu/feed/, a komment-feed címe eltérő.

A bejegyzés kategóriája: Gasztro, WEB
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük