Jet Li és társai

A Badges Of Fury címmel hamarosan elkészülő krimit Wang Zi Ming rendezi, és Jet Li mellett olyan színész-harcművészeket láthatunk majd benne, mint Collin Chou (Mátrix, Flashpoint) és Wu Jing (SPL, Invisible Target), így igen látványos verekedésekre számíthatunk. Az eredeti címén Bu Er Shen Tan (不二神探) c. film sztoriját Tan Cheung (=Zhang Tan) írta, aki a Shaolint, OUATIC I-II-t, Iron Monkey. Szerepel majd még a filmben: Wen Zhang, Michelle Chen, Shishi Liu, Yan Liu, Stephen Fung. Bemutató majd a nyáron.

A történet Hongkongban játszódik, két nyomozó (egy idősebb és egy fiatal) dolgozik egy megfejthetetlen gyilkosságsorozaton. Rájönnek, hogy az áldozatok mind egy fiatal sztárocska, Liu ex-barátai voltak, így egyikük beáll a sorba, és „beépített emberként” randizni kezd a nővel. A két zsarut alakító színész, Jet Li és Wen Zhang a Sorcerer and the White Snake-ben és az Ocean Heavenben is dolgoztak már együtt. Gondolom (remélem), Jacky Wu és Collin Chou a rossz oldalon állnak majd.

Hogy mire számíthatunk, nehéz pontosan megjósolni, mert a három nagy név eddig még nem találkozott egy filmben. Jet Li és Jacky Wu (Wu Jing) a Múmia 3-ban alkottak valami nem túl emlékezeteset. Jacky Wu és Collin Chou a City Under Siegeben találkozott. Ennél jóval több közös filmje volt Collin Chounak Jet Livel: Dr. Wai.. The Defender, The Enforcer, Fearless, The Evil Cult, The Forbidden Kingdom. Két emlékezetes verekedésük:

The Defender vége (aka Bodyguard From Beijing, 1994)
Forbidden Kingdom (2008) monkey king vs. jade warlord

Kategória: CELEB, KÍNAI, NEWS | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük