You’re My Pet

2012-es, koreai vígjáték Yayoi Ogawa azonos című mangája alapján. Rendező: Kim Byeong-kon. Főszereplők: Kim Ha-neul, Jang Keun-suk, Ryu Tae-Joon. A film egy fiatal, karrierista nőtől szól (Kim Ha-neul), aki a munkatársai javaslatára háziállat tartásra adja a fejét, de a sok problémával járó kutya, macska helyett inkább egy cuki, fiatal srácot (Jang Keun-suk) vesz magához, akinek éppen egy otthonra volt szüksége, ezért vállalja a szerepet.

A kissé idétlen sztori ellenére aranyos, szórakoztató vígjáték, a romantikus fajtából, mivel a “háziállat” és gazdája közt természetesen érzelmi kötődés is kialakul. A csaj a munkahelyén nem árulja el, hogy miféle házikedvence van, így Momót (ez lett a meglehetősen lányos arcú házisrác neve) sokan kutyának vélik, pl. a nő hirtelen felbukkant, régi, nagy szerelme is, akivel emiatt kissé bonyolult a randizgatás.. Előzetes.

Kategória: FILM, KOREA | A közvetlen link.

Eddig 2 hozzászólás érkezett

  1. YEZy szerint:

    Egyedül Kim Ha-neul miatt néztem meg. :) Ő nagyon jó (minden értelemben), a többi botrányos. Amennyire “legendás” a japán tévésorozat, amiből összerakták, annyira volt kiszámítható és humortalan a végeredmény, a férfi(?) pedig… hátőőő, szóval nem valami maszkulin teremtmény.

  2. asiafan szerint:

    [YEZy] egy házikedvencnek cukinak kell lenni

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.