Drugstore Girl

Doraggu sutoa gaaru, 2003, Japán. Rendező: Katsuhide Motoki. Író: Kankurô Kudô. Fsz: Rena Tanaka, Akira Emoto, Yûji Miyake. Trailer. Nagyon kedves, humoros film, nem is tudom, miért vártam ilyen sokáig, hogy megnézzem, de mindenkinek ajánlom!

Keiko egy tokiói egyetemen kémiát tanul, de mikor rajtakapja a barátját egy másik lánnyal, otthagyja a várost. Azt sem tudja, hová viszi a vonat, vidéken ébred fel. Hamarosan pedig munkát is talál egy épp akkor nyíló drogériában (ahol élelmiszert stb. is árulnak). A bolt komoly konkurenciát jelent a sok régi, környékbeli kis üzletnek, akik nem is nézik jó szemmel a mindenfélét, kedvező áron kínáló boltot. Megpróbálják valahogy tönkretenni, ám Keikonak egyikük sem tud ellenállni, hamarosan mind beleszeretnek az idősebb boltosok.

Később azt is kiderítik róla, hogy az egyetemen lacrosset játszik, ezért megpróbálják utánozni házi gyártmányú ütőikkel, ügyetlenül, hogy vele játszhassanak. Mármint, randizás céljából, persze. Ezzel hamar lebuknak, de ráveszik Keikot, hogy tanítsa meg őket, s végül még egy amerikai csapat ellen is játszaniuk kell egy nagy meccset.

Kategória: FILM, JAPÁN | A közvetlen link.

Eddig 2 hozzászólás érkezett

  1. SzocsO szerint:

    Hah, Geronimo a legjobb, mikor megláttam, kiköptem a csipszet a röhögéstől.
    Amúgy ez a film nekem rokon a Star Reformerrel (Kencho no hoshi), bár a sztori, karakterek, jócsaj, minden teljesen más, de a hangulata számomra ugyanaz.

  2. asiafan szerint:

    [SzocsO] azt nem láttam, jó tudni..

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.