Tekken prequel

Tekken: Rise of the Tournament címmel tervezik elkészíteni a videójátékból pár éve készült, élőszereplős, hollywoodi film prequeljét. Az ügy igazán onnantól érdekes, hogy a rendezője a thai Prachya Pinkaew lesz, akinek az Ong Bak a legismertebb műve, de szintén ő rendezte a Tom-Yum-Goong-ot, a Chocolate-et, Hollywoodban pedig Elephant White címmel volt már egy próbálkozása. A 2010-es adaptációban John Foo volt a főhős, mellette Cary-Hiroyuki Tagawa és Ian Anthony Dale Picture Top 5000 Ian Anthony Dale képviselték a Mishima családot, az előzményfilm szereplőiről még nincs hír. A hírt a produkciós cég, a Crystal Sky Pictures jelentette be Cannesban.

Kategória: NEWS, THAI | A közvetlen link.

Eddig 2 hozzászólás érkezett

  1. Mastermune szerint:

    Szerintem hanyagolni kéne ezeket, hogy videójátékból készítek filmet. Főleg egy verekedős játékból, de pl a Resident Evilek is felejtősek, mert amíg egy játékban jól működik egy B-kategóriás sztori ami kiegészíti játékmenetet, az nem biztos hogy egy egészestés filmben leköti a figyelmet.

    Street Fighter, Mortal , DoA – az eredmény közismert: szörnyű.

    Bár a legújabb pletykák szerint a Shadow of the Colossus-ból is filmet akarnak csinálni. De minek…a játéknak pont az a lényege hogy legyőzd az óriásokat,megtaláld a gyenge pontjaikat, ezek adják az egész esszenciáját. Mi értelme ebből egy gameplay mozit csinálni, azt sajnos nem tudom. Ami játékot élvezhetővé teszi (te vagy a főszereplő, te irányítasz), pont az veszik el.

  2. asiafan szerint:

    Szerintem nem ezen múlik, ha rosszul sikerül. A Tekkennek meg elég jó sztorija van, nem hasonlítanám a DOA-hoz.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük