All’s Well Ends Well 2012

Donnie Yen.. Ennyit írtam ide emlékeztetőül a filmről, amit még utazás előtt néztem meg, és elsőre kb. ennyire emlékszem is belőle. De tetszett, szórakoztató, könnyed dráma, romantikus, vígjátéki elemekkel, ahogy azt várhatjuk is. Ugyanis a kínai újévre időzített film hetedik folytatásáról van szó, az előzőről is írtam már. A hongkongi film idei darabját is Chan Hing-ka és Janet Chun rendezték, és a szereplők is hasonlók. Donnie mellett Louis Koo, Kelly Chan, Raymond Wong, Chapman To láthatóak.

A történetben születik egy website, amelynek segítségével a különféle gondokkal küszködő hölgyek unatkozó vagy jószándékú férfiakkal találkozhatnak, akik mindenféle tisztességes módon kisegítik őket, pl. fotómodellként, kamu szeretőként, vagy apa helyett. Ebből aztán vicces és megrázó helyzetek alakulnak ki, mindkét fél okulására. A sztori központjában főleg a Loius Koo által játszott karakter áll, egy naív, építőmunkás, aki észre sem veszi, hogy kihasználják, Donnie egy sikertelen zenészt alakít, ezen kívül van egy sikeres regényíró álnéven, aki csúnya, és egy vak lánnyal találkozik, valamint egy pótapa, aki a saját lányát hanyagolja el. Trailer.

Kategória: FILM, KÍNAI | A közvetlen link.

Eddig egy hozzászólás érkezett

  1. YEZy szerint:

    Bírom ezt a sorozatot, ráadásul sokkal jobb lett ez a rész, mint a tavalyi. A Sam Hui dal előadása Donnie és Sandra előadásában 10/10-es, de a többi kreténségen is jókat lehetett virulni (pl. ahogy a kamionnal megérkeznek a kiállításra…).
    Ilyenek még jöhetnek szépen sorban és jönnek is, a Mr. and Mrs. Gambler is jópofának ígérkezik.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük