Welcome to the Space Show

Uchū Shō e Yōkoso (2010) japán anime, scifi mese, rendezte Koji Masunari.

Idősebb társukkal együtt táborozik öt gyerek, amikor megmentik egy kutyának tűnő űrlény életét, aki cserébe megmutatja nekik a Hold sötét oldalát, majd egy egész űrkolóniát is bejárhatnak vele. Igen ám, de a hazaút egyre nagyobb bonyodalmakkal jár, valamint kiderül, hogy az idegenek egy titokzatos kincs miatt jártak a Földön, ami konkrétan a wasabi. Hősiesség, felelősség, barátság, kalandok és tarka bolygók.

A 60. Berlinálén mutatták be a filmet még tavaly februárban, szórakoztató darab. Külön érdekessége, hogy a Britain’s Got Talentben felfedezett, skót énekesnő, Susan Boyle énekli a theme songot. A film szempontjából ez amúgy teljesen irreleváns, inkább a történet és a látvány miatt érdemes megnézni. Trailer –  A film első 24 perce.

Kategória: ANIME, FILM, JAPÁN | A közvetlen link.

Eddig egy hozzászólás érkezett

  1. fdave szerint:

    Hát sajnos nagyobb volt a füstje, mint a lángja. Jobban szeretem a movie-kat, mint a sorozatokat, ezt a filmet például a Crayon-shin Chan: The Adult Empire strikes back után néztem, és annak a fergetegessége mellett bőven eltörpül ez a Welcome to the Space Show. Meg amúgyis szerintem, sajnos. Pedig mennyire vártam…:(

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük