Férfias

Most komolyan, mitől férfiasabb az étcsoki, mert nem édes? A gyakorlatban csak nőket ismerek, akik szeretik, a férfiak inkább a tejcsokit eszik, illetve olyan is van, aki tényleg attól érzi magát keménynek, hogy nem szereti az édességet, de azt csak sajnálni tudom. :)

Mindegy, kipróbáltuk, és két különböző nemű tesztalanynak adtuk oda a dobozban levő, épp kétfelé is csomagolt pálcikákat, ami fejenként kb. 17 darab. Mindkét group viszonylag azonos módon reagált, elkezdte enni őket, és abba sem hagyta, amíg tart. Az egyetlen különbség, hogy a hímnemű alany kettesével falta, míg a nőnemű már az elején szorongani kezdett, hogy milyen hamar el fog fogyni, és idegességében inkább blogolásba fogott, hátha úgy tovább tart. Egyébként szerintem jobb, mint a tejcsokis, és pont elég édes. [korábbiak]

Kategória: Gasztro, JAPÁN | A közvetlen link.

Eddig egy hozzászólás érkezett

 1. Szalay Károly szerint:

  Kedves Szerkesztö!

  Elöször is: köszönöm a filmes irásaidat, néha „belelapozgatok” az elektronikus oldalaidba és olvasgatok.
  A „csokizásrol” csak annyit, hogy ez azért nem ennyire egyszerü dolog. A saját példámat megemlitve, miota nem eszem hust, azota sokkal érzékenyebb vagyok az izekre és a tejcsokoloádé (nekem) nagyon édes. Van olyan „magyar” étcsokoládé, mely’ étcsokoládé képpen is édes.
  Erröl ennyit. :-)
  További kellemetes firkálodást!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük