BUÉK

Boldog új évet kívánok minden kedves olvasónak!

Szerintem jó év volt 2010. A blogra nézvést a legfontosabb újdonság a facebook oldal volt, melyhez most már több, mint 200-an csatlakoztatok, és remélem, ez csak nőni fog. Nekem meg főleg az Amerikába költözésről szólt az év, ami annak ellenére, hogy ellentétes irányban van, meglehetősen közel hozta a Távol-Keletet. :) Így pl. szerepeltem egy japán magazinban, koncerteztem shamisennel, kaptam egy erhut, voltam JLPT-n, elkezdtem mandarinul is tanulni, meg ittam sakét, és vettem egy Totorot.  Plusz koncertek és filmfesztiválok. Részint ezen élmények hatására a témák kibővültek a hangszerekkel és kajákkal.

A statisztikák alapján az év legkeresettebb kifejezése a Keleti szél volt, bár gyanítom, hogy nem a blog miatt :), ezt követik: Ip Man, Ninja Assassin, 14 penge, warlords, goemon, true legend, ong bak 3. Ezzel talán elsoroltam az év fontosabb filmjeinek is egy részét. Klassz viszont, hogy a keresőkifejezések tucatjait végignézve sem találok olyat, ami nem releváns, így nem véletlenül jutnak ide a látogatók, hanem a téma iránt érdeklődőket vonzzuk. A top referrerek a freeblogon és egyes torrentoldalakon kívül főleg lap.hu-s gyűjtemények voltak, úgyhogy privát linkekből lehetne több is. :) Országokból első helyen az USA (gondolom, miattam), az ismeretleneket nem számolva a következő Magyarország, majd Kína, Német, Brit, Francia, Görög, Románia, Szlovákia és Japán.

Továbbá itt is lehet még szavazni az év filmjére. Találkozunk jövőre, ugyanitt! :)

Kategória: WEB | A közvetlen link.

Eddig 4 hozzászólás érkezett

 1. ikuko szerint:

  hét akkor b.ú.é.k! itt is:-)

 2. 杏桃来春 szerint:

  あけおめ・ことよろ Buék!

 3. Bulykin szerint:

  Boldog új évet így utólag is, remélem jól telt a szilveszter és csak így tovább, én idén is rendszeres visszajáró leszek :-)

 4. Fullmoon88 szerint:

  Nagyon Boldog Új Évet!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük