City Under Siege

Hongkongi akció, 2010. Kicsit túlzó cím, de mit várjunk Benny Chantől a Rob-B-Hood után.. (semmit). Pedig a szereplők is jó nevek: Collin Chou, Wu Jing, Shu Qi, Aaron Kwok. Csak hát, ez egy mutánsos film, azoknak meg ritkán jár Arany Pálma.

A történet egyszerű, mint egy faék. Előkeveredik valami titkos laboratóriumis szer, és páran ronda mutánssá alakulnak, hatalmas erővel. Főhősünk is, de neki hatalmas szíve is van. Ráadásul a két ellenség ugyanazt a nőt akarja. Néhány verekedés azért élvezhető volt, főleg a Collin Chou és Wu Jing közti. Trailer, making of, mv.

Ami viszont jó: a filmzenét Anthony Chue (Invisible Target) írta, és remekül passzol.

Kategória: FILM, KÍNAI | A közvetlen link.

Eddig egy hozzászólás érkezett

  1. YEZy szerint:

    Arany pálmát biztos nem fog kapni, de a HKFA-n több kategóriában is jó eséllyel fog indulni (bár a legfontosabbakban meg se fogják említeni).
    Egyébként nagyon vicces film volt, én jól szórakoztam rajta, annyi a trükkje, hogy még véletlenül sem szabad komolyan venni. Mondhatnánk úgyis, hogy A kategóriás eszközökkel leforgatott ZS film. :) Már a téma önmagában is mulatságos, a kivitelezés pedig (egy Krrish’-re hajazó főhős vegyítve az X-Men-ekkel és a kungfu hősökkel) egyértelműen a guilty pleasure kategória.
    A Connected-nél mindezekkel együtt is sokkal jobb, mert azt komolyan akarta venni a rendező, itt viszont (szerencsére) ez fel sem merült.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük