Gombok

Kedves olvasók, továbbra is tele vagyunk gombokkal, amelyeket a bejegyzésoldalakon találunk. Ide a poszt címének vagy dátumának vagy kommentjeinek linkjével juthatunk a főoldalról. Itt kell hozzászólni is. :) Ajánljhatjuk a bejegyzést a freeblog főoldalára, beküldhetjük egy gombbal twitterre (van nekünk is, kövess!) vagy facebookra vagy iwiw-re is, meg egyéb oldalakra.

Kísérleti jelleggel most beletettem a sablonba a vadiúj, facebookos lájkoló gombot („like”), amit az ott bejelentkezettek tudnak tetszésnyilvánításra használni. Nem tudom, van-e rá igény. Nekem nem tetszett először, mert kék, és marhára nem illik a dizájnba (amit ideje lenne lecserélnem, csak túl sok meló, ha valaki küld egy tökéleteset, az se baj:), de most ott van minden alul, ki lehet próbálni. Ha túlzottan lelassítaná az oldalak betöltését, szólj.

[update] Csináltam egy facebook page-et is, úgyhogy lehet lájkolni (jobboldalt a tetszik gombbal) az egész szájtot. A fb. oldalra elvileg lehet képet, linket, megjegyzést is küldeni, ha az ontopik és kultúrált lesz (máskülönben csak mi írunk, vagy mi se). Székfoglalás érkezési sorrendben. :)

Kategória: WEB | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük