AnimeStars 19.

Az AnimeStars Magazin idei első száma január 23-án jelenik meg. A DVD-mellékletes változathoz csatolt film az InuYasha, a film 3.– A világhódítás kardjai lesz. Várható tartalom:

A január anime fronton a mechákról (Code Geass, Gurren Lagann), a tsundere karakterekről (Zero no Tsukaima és a Hónap Sztárjai) szól, meg egy kis nyomozósdiról, a Detective Conan személyében. Az újságban újra szó lesz az utóbbi évek legnagyobb anime klasszikusáról, a Death Note-ról, ezúttal a hazai DVD kiadványt vesszük jobban szemügyre. A kitekintőben a 2009-es Anilogue és az ottani egyik legnagyobb meglepetés cím, a First Squad lesz a téma, valamint az animeconok-ról és egy éb rendezvényekről is témázgatunk egyet.

A manga részlegben a Csillagsivatag és a Tarot Café kerül bemutatásra, valamint debütál egy új rovat is, a „Legendák Nyomában”, melynek első témája a Chun Hyang legenda. Természetesen ezúttal is lesz műfajzás és az aktuális megjelenések is be lesznek mutatva. A hónap mangakája Inoue Takehiko lett.

A J-Kult részleg talán még a szokásosnál is erősebb lesz ezúttal. Folytatódik a nyelvlecke, az étterem bemutató; de megismerkedhettek a japán babonákkal és a rizs „történelmével” is. A havi híresség nem más, mint Takemoto Gidayuu, a bunraku színház megalapítója. Egy kis kitekintés gyanánt elkalauzolunk benneteket a koreai tradicionális viseletek világában. A japán zene szerelmesei igazán elkényeztetve érezhetik magukat. KAT-TUN, Girugamesh, abingdon boys school, poszter és még valami meglepetés.

Kategória: ANIME, NEWS | A közvetlen link.

Eddig egy hozzászólás érkezett

  1. Bulykin szerint:

    a babonákról egyik barátom, Sensi írt akivel együtt szerkesztjük a Doramafant^^ már kíváncsi vagyok nagyon, ha valahogy meg tudom oldani majd linkelem is a blogon letölthető állapotban;)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük