Poszterek

Nézegessük új filmek új posztereit. Ez például a Bodyguards and Assassins, ami 1906-ban játszódik Hongkongban. A kínai köztársaság jövendőbeli alapítója, dr. Dun Yat-Sen bérgyilkosok elől menekül, akiket a császári kormány küldött rá, egy csapat titkos testőr pedig védelmére szerződik. A rendező Teddy Chan, a producer Peter Chan és Huang Jianxin, a főszereplő Donnie Yen. De a többiek is ismertek: Wang Xueqi, Leung Ka-Fai, Nicholas Tse, Hu Jun, Eric Tsang, Li Yuchun, Fan Bingbing, Mengke Bateer, Zhou Yun, Wang Bo-Chieh, Li Kang, Leon Lai, Simon Yam, Philip Ng stb.

November 20-án jön a The Robbers, ami a Tang Dinasztia idején (618 – 906) játszódik, két rabló mindenféle kinccsel egy faluba menekül, ahol meg kell menteni egy lányt a katonáktól. Főszereplők: Hu Jun és Jiang Wu, rendező Yang Shupeng.

Szintén a régi időkben játszódik a Mulan, ami nem a disney-féle sztori, az észak-kínai Wei királyságban, az 5-6. század környékén zajlik. Egy férfinak öltözött lány csatlakozik a sereghez, amely a betörő nomádok ellen harcol. Mulant Zhao Wei alakítja, és lesz benne Jaycee Chan is, a rendező Jingle Ma. Megnézhetjük az előzetest is. Plakát:

mulan mulan

A Treasure Hunter pedig egy kincsvadászos film lesz Jay Chouval:

[via MonkeyPeaches, Sina]

Kategória: KÍNAI, NEWS | A közvetlen link.

Eddig 2 hozzászólás érkezett

 1. ikuko szerint:

  ú ez mind nagyon nagyon jónak igérkezik:.-)
  egyébként boldog szülinapot az oldalnak:-)
  a galériámban meg hátha tetszik vmelyik képem ajándék vizuális szemtornának:-)
  http://mortisamimiko.deviantart.com/gallery/

 2. asiafan szerint:

  köszi. nagyon jók a képeid, főleg a festékesek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük