Kungfu Cyborg

Metallic Attraction: Kungfu Cyborg – kínai scifi-akció (2009). Rendezte Jeffrey Lau. Fsz: Hu Hun, Alex Fong, Eric Tsang, Sun Li, Wu Jing, Ronald Cheng.

A Kungfu Cyborg valóban meglepő film. Teljes hossza alatt amolyan sokkos állapotban, lefagyott aggyal azt kérdezgettem magamtól, hogy lehet, hogy még mindig nézem ezt a …-t. Talán mert annyira abszurd, olyan hihetetlenül rossz. Főleg az első 50 perc, amiben még akció sincs, csak ócska poénok, kényelmetlen, pocsék színészi játék, amit aztán Wu Jing ment meg, persze, nem azért, mert neki járna már az Oscar, csak mint robot, jókat lő. Ekkor az addig szerelmi ügyeken nyammogó szereplők átalakulnak transzformerekké, rakéták robbannak, aztán meg dráma jön. A látvány nem annyira gagyi, de a sztori igen, így semmi sem menti meg a filmet. Aki teheti, kerülje.

Kategória: FILM, KÍNAI | A közvetlen link.

Eddig 3 hozzászólás érkezett

  1. Bulykin szerint:

    egyetértek, aki teheti kerülje, pocsék egy film…én csak fél óráig bírtam:)

  2. YEZy szerint:

    Elnézve a véleményeket és kritikákat erről a filmről, el kell ismernem, remek volt Jeffrey Lau reklámkampánya, mert mindenki beette, hogy ez egy sci-fi akció lesz, holott aki látott már életében Jeffrey Lau rendezést, az tudhatná, hogy még Wong Jing-nél is elvetemültebb elmével bír az úriember. :) Én tudtam, mire számítsak, így nem is csalódtam, mert a szokásos HK vígjátékok idétlen poénjait kaptam [ahogy vártam], jópár helyi celebritás apróbb szerepeivel. Igazi trash, afféle guilty pleasure, akárcsak Wong Jing agymenései. :)

  3. asiafan szerint:

    ezzel most meggyőztél, hogy az ő filmjeit is kerüljem (bár a Jet Liseket láttam) :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük