Új trailerek

Elsőként a Chocolate harcművész hősnőjének új filmjéből láthatunk előzetest. JeeJa Yanin a Raging Phoenix (2009) c. thai filmben jelenik meg, amelyet a jövő héten mutatnak be. Panna Rittikrai akciócsapata felelős a látványért benne, a hölgy ellenfele a francia Kazoo, a rendező pedig Rashane Limtrakul.

Szintén augusztusban mutatják be Jeff Lau új filmjét, ami egy sci-fi/martial arts/romantikus komédia. A műfajjal szemben ne legyenek fenntartásaink, aggodalomra épp elég okot szolgáltat már maga a cím is: Kung Fu Cyborg. Sztárok: Hu Jun, Alex Fong, Sun Li, Wu Jing, Ronald Cheng, Gan Wei, Eric Tsang, Law Kar-ying.

Közben készül Yuen Woo-ping harcos filmje is, a True Legend, ebből csak egy teaser van. Több, mint egy évtized óta ez az első, saját rendezése, a főszerepben Vincent Chiu. További sztárok: Michelle Yeoh, Cung Le, Jay Chou, Andy On, Conan Stevens, és szerepel még a filmben a nemrég elhunyt David Carradine is.

Beleakadtam egy érdekes, kínai filmbe is, amelyet nehéz nem propagandának felfogni, ugyanis a népköztársaság megalapításáról szól, és belesűrítették az összes helyi filmsztárt. A cím Jian Gui Da Ye – Founding of the Nation (A nemzet alapítása). Társrendezők: Peter Chan, Chen Kaige, Han Sanping és Huang Jianxin. Főszereplők: Tang Guoqiang (Maót alakítja) Zhang Guoli, Xu Qing, Wang Jian, Liu Jin, Liu Sha. A számtalan cameo szereplőből az ismertebbek: Andy Lau, Jackie Chan, Donnie Yen, Tony Leung Ka-fai, Tony Leung Chiu-wai, Stephen Chow, John Woo, Jet Li, Jiang Wen, Zhang Ziyi, Feng Xiaogang.

Végezetül egy japán bemutató: “Akumu no Elevator” – Next Floor c. komédia. Keisuke Horibe színész rendezői debütálása Masaaki Uchino, Aimi Satsukawa, Fuyuki Moto, Takumi Saitoh szereplésével. A történetben három férfi és egy nő beszorulnak a liftbe. Októberre várható.

Plusz még egy last minute beérkező, még szinte meleg: Teddy Chan filmje, a Bodyguards and Assassins előzetese. Peter Chan a producer, nagy büdzsé, a századfordulós Hongkong szinte újraépítve, a középpontban pedig Donnie Yen, Nicholas Tse, Simon Yam, Philip Ng… December 18-áig kell várnunk, remélem, a zenéje jobb lesz :)

Kategória: NEWS | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.