Shogun Assassin OST

Igazi ritkaságot találtam, és még nagyon jó is. A Shogun Assassin c. film zenéjéről van szó, ami hivatalosan sosem jelent meg, azonban 1980-ban kiadták nem-eladásra szánt, promóciós példányok formájában, tehát „létezik”. A zeneszerzők Mark Lindsey és W. Michael Lewis, plusz Robert Houston, és a filmhez már szinte hozzánőtt, (angolra) szinkronizált bevezető is rajta van az első számban. A dalok tartalmaznak elemeket az eredeti japán filmek (Lone Wolf and Cub – ebből vágták össze a fenti USA verziót) zenéjéből is. Nagy részükben Moog szintetizátort hallhatunk, és nagyon hangulatos darabok. Itt meghallgathatunk négy számot róla:

http://www.myspace.com/shogunassassinsoundtrack

A bejegyzés kategóriája: ZENE
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Eddig 3 hozzászólás érkezett

 1. mcdas szerint:

  Nekem a második rész zenéje sokkal jobban bejött, az echte tradícionális japán elemeket tartalmaz, nem ilyen elektromos cuccot. Már félre értés ne essék, bírom én elektromusicot, csak a film hangulatához annyira szerintem nem illik ez a stílus… :)
  Gouranga

 2. asiafan szerint:

  hát, szerintem ez is része lett a filmnek, mint a rettentő angol szinkron, tehát nem az eredeti művekhez (normális kaszabolós dráma) mérném, inkább, mint kortünet mulatságos. nem illik hozzá, de már hozzánőtt. :)

 3. Harciszerzi, Horváth Ádám Ninjutsu oktató szerint:

  Na igen hozzánőtt…
  Mindenesetre a másodikrész sokkal brutálisabb és szerencsére szakított ezzel a zenei vonallal. :)
  Gouranga

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük