Rain: Rainism

Hosszú kihagyás után megjelent a héten Rain (Bi) ötödik lemeze. A koreai pop ikon mostanában inkább a – hollywoodi – filmezésre koncentrált (Speed Racer, Ninja Assassin), és gondjai támadtak a managementjével is. Egy éve hagyta ott a JYP Entertainmentet, és saját céget indított J. Tune Entertainment névvel. Ennek köszönhetően a mostani album elkészítésének teljes folyamatát irányíthatta, a dalszövegi és zenei választásokon keresztül is. Az album fő slágerei a Love Story és September 12th zeneszerzője Choi Hyoung Joon, előbbi történetét az énekes saját (keserű, szerelmi) tapasztalati ihlették, és a szám videoklipjében Ha Ji Won színésznő szerepel. Rain új táncmozdulatokat is tanult, Usher és Justin Timberlake koreaográfusával – AJ – dolgozott. A dalok szerintem elég jól vannak hangszerelve, de mivel az RNB meg a popzene távol áll tőlem, többet nem mondhatok, eddig sem hallgattam Raint. A lemezről legjobban talán a címadó dal és főleg annak a remixe tetszett. Ennek a klipje is elég látványos, bár eszembe jutott róla Michael Jackson Bad-je is, a szöveg és a helyszín miatt.. Videók:

Love Song (angol felirattal)
Rainism (angol felirattal)

Kategória: KOREA, ZENE | A közvetlen link.

Eddig 5 hozzászólás érkezett

 1. Field szerint:

  Istenien táncol és gyönyörűek a klippjei, de vhogy a lemez tényleg nem lett az igazi…

 2. harpo szerint:

  Szerintem újat nem hoz a táncolásban, eddig is remekül táncolt, főleg, hogy táncosként kezdte…
  Remélem sukira nem pakolnak fel több új videót, mert már rainism meg love story mérgezésem van. Isten tudja hanyadik verziót nézem
  Hazament végre, örülünk neki, oszt jóvan :)))

 3. Rita szerint:

  Ő egy fantasztikus srác!gazán irigylésreméltó.Saját erejéből tornázta fel magát az élre.Nagyszerű táncos,énekes,modell és színész!Más egy életen át csak álmodni mer erről,ő ezt 26 éves korára mind megvalósította.Minden elismerésem az ővé!!!! Szurkolok neki a továbbiakban is!

 4. harpo szerint:

  Ez így igaz, de sok tehetséges fiatal van szanaszét a világban. Neki óriási szerencséje a külseje, ilyen tökéletes küllemmel bármit el lehet érni, főleg Ázsiában, ahol ez sokat számít. Az a fél fillipínói vérvonal sokat dob rajta, különlegesen széppé teszi. Persze önmagában minden kevés lenne, ha nem lenne még plusz aranyból a szíve, és nála így együtt a kettő…
  (azt tudja valaki, hogy az édesanyja miben halt meg?)

 5. esztella2 szerint:

  Szerintem nincs semmi baj az új lemezzel, nekem tetszik bár eddig is a dallamosabb számait szerettem. Az igaz, hogy Koreában meg gyűlt a gondja az egyik dal szövege miatt ? Azt olvastam, hogy túl erotikusra sikerült.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük