Kung Fu Pop

Kung Fu Hustle, Kung Fu Panda, Kung Fu Dunk.. és most Kung Fu Hip-hop. Már a címmel sem erőltették meg a fantáziájukat, végül pedig sikerült pont olyan rossz filmet csinálni, mint amit a hírek alapján vártam. Főszerepben Jordan Chan, Fan Bingbing, Popin Hyeon-joon. Rendező: Huayang Fu.
Képek, videók.

Álmenőzős film rossz színészekkel, a dj-t alakító Bingbing pl. kimondottan béna, ráadásul szerintem a film megkerülhetetlenül fontos eleme, a zene is gyenge. A táncos részeket nem tudom megítélni… Akit nem érdekel ez a rész (a lényeg), az nagy, unalmas töltelék-klippekre számítson, vagy nézzen felüdülésképpen bollywood filmeket. A verekedősebb jelenetek valamivel látványosabbak, de a sztorin nem segít. Ja, igen, van sztori is: táncverseny fődíjáért küzdő, csóró srác vak nővére műtétjére gyűjt a csinos dj segítségével.

Kategória: FILM, KÍNAI | A közvetlen link.

Eddig 2 hozzászólás érkezett

  1. Doro szerint:

    szerintem nem rossz film. bár felirat nélkül láttam, úgyhogy nem sokat értettem, de a táncjelenetek nekem nagyon tetszettek :D több helyen is olvastam, hogy elég gyenge film, de már csak a tánc miatt is kíváncsi voltam rá. és azért megérte :)

  2. Elena szerint:

    Szerintem se olyan rossz mint mondják… valaki nem tudja, hogy a végén amikor a párbaj van, annak a dalnak a szövegét honnan lehetne megkeríteni? A szám megvan, de a címét nem tudom… de a dalszöveg kéne…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük