A Tale of Legendary Libido

Garujigi (2008), koreai vígjáték. Már a trailer is igéretesnek tűnt, és valóban jó film. A szexualitás, mint vicces helyezetek forrása kimeríthetetlen, a nyugati filmek többségében azonban folyton ugyanazokat a buta poénokat látjuk, ez a történet viszont rendkívül eredeti. Néha önmagában vicces, máskor pedig az abszurditástól, mindenesetre egészen egyedi, fordulatos, és a drámai részek is izgalmasak. Az, hogy kosztümös korba helyezték a sztorit, még inkább különlegessé teszi, más látvány, ahogy a nők a tarka hanbokokat dobják le magukról. A rendező Han-Sol Shin második filmje ez, a 2006-os Art of Fighting után. Főszereplők: Bong Tae-kyu, Oh Dal-Soo, Yeo-Jong Yun, Seo Yeong.

Tragikus hősünk az ősi Koreában attól szenved, ami még ma is egy férfi legnagyobb gondja lehet, hogy nem áll fel neki, és nem elég nagy. Kinevetik, csúfolják a falubeliek, mígnem egy arra utazó szerzetesnek hála nemcsak visszanyeri a libidóját, de az olyan mágikus lesz, hogy többé már nem lankad. Ráadásul a férfiakat besorozzák csatázni, ő marad ott egyedül az összes nővel…

Kategória: FILM, KOREA | A közvetlen link.

Eddig 4 hozzászólás érkezett

 1. ikuko szerint:

  sziasztok!
  keresek keresek ,de nem találok sehol hun sub-ot hozzá.
  esetleg valaki tud?
  mondjuk asiafan?:-D

 2. asiafan szerint:

  ha a szokásos helyeken nincs, akkor valószínűleg nem készült hozzá

 3. andingo szerint:

  Sziasztok, letöltő linket nem találok sehol sem

 4. katka50 szerint:

  Szia, erre gondoltál: A Tale of Legendary Libido (가루지기, Garoojigi, 2008? Ehhez direkt linket tudok adni, 2cd-s változathoz, + a magyar feliratot. (katyusa53@gmail.com)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük