Love Exposure


site
imdb
trailer  

Koreai romantikus film, komédia és dráma egyben. 2007-es alkotás, a rendező Lee Eon Hee (2003-as filmje az "..ing"), főszereplők: Lee Mi Yeon (Typhoon), Lee Tae Ran, Kim Yun Seong. A film a modern nőket mutatja be humoros és elgondolkodtató jelenetekkel. A 21. századi lányok elképzeléseiről szól a szerelemről és házasságról, ami mellé egy jó állás is jár.

Főhősünk egy 32 éves fotográfus, aki nem hisz a mesékben. Esze ágában sincs férjhez menni, csak szexre van szüksége. Barátnője tapasztalt pasivadász volt, de meglepő módon egy unalmas, pocakos férfihoz ment hozzá, hogy biztosítsa az anyagi hátteret. Végül mindkettejük élete váratlan fordulatot vesz…

 

Kellemes film, nem különösebben emlékezetes, de szórakoztató, és érdekes lehet bárkinek, akit a házasság, a szeretőség vagy a szingliség valamely formája érint. A látvány nagyon szép, menő, a szereplők is jól néznek ki, ez kicsit valószerűtlenné is teszi az egészet, végig csak luxuskörülményeket és környezetet látunk. Ezzel együtt a karakterek nagyon is emberiek, hétköznapi figurák, bonyolult érzelmekkel, ismerős helyzetekben.

Kategória: FILM, KOREA | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük