A bosszú szőke asszonya

Újabb remake, ezúttal bele a közepébe, sőt a végébe: a Park Chan-wook-féle Bosszú-trilógia zárófilmjét, a Sympathy for Lady Vengencet akarja újraforgatni Charlize Theron színésznő, aki a főszerep mellett a film producere is lenne (nem először). A leginkább az Aeon Fluxból ismert, Oscar-díjas, dél-afrikai szőkeség mostanság a Hancock c. filmjét promótálja, ezért Koreába is elutazik a nyáron. Úgy tűnik, a bátorítást az eredeti rendezőtől kapta:

We're intimidated almost beyond belief. [Park Chan-Wook] made an almost perfect film. I wouldn't do it if it wasn't for him and his encouragement. He came to me and said he really wanted us to do this. He didn't want to direct it. He really wanted to see that story told in an American society. If he wasn't so encouraging, I don't think I could go through with it. It'll be a different director.

Csak aztán meg ne bosszulja magát ez a project, ami felé egyelőre kevés szimpátiát érzek.

Kategória: NEWS | A közvetlen link.

Eddig 2 hozzászólás érkezett

  1. para szerint:

    komolyan meg kellene tiltani, hogy ázsiai filmet újraforgassanak….

  2. 46562 szerint:

    A bosszú asszonyának teljesen mindegy. Nincs az a földrész, amelyiken ez jó lehetne. Mondjuk ha az Oldboy-hoz, vagy a Bosszú Urához nyúlnának nyugati kezek én is felkapnám a vizet…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük