Utada: Heart Station

Hikki aktuális sorlemeze, két évvel az Ultra Blue után a napokban megjelent Heart Station a várakozásoknak megfelelően kiváló és sikeres. A japán Amazon előrendelési listája élén várta, hogy aztán az első öt nap elkapkodjanak belőle 400 ezer darabot. Az albummal párhuzamosan Utada angol nyelvű anyagán is dolgozik, a Heart Station japán nyelvű nagylemezei közül az ötödik. Az albumról négy kislemez jelent meg eddig, elsőként a Flavor Of Life című. Ez egyből nagy siker volt, mivel a népszerű Hana Yori Dango 2. filmsorozatban is szerepelt. Következő kislemeze dalai (Beautiful World, Kiss & Cry) sem maradtak parlagon, egyik egy tésztareklámba került, a másik Hideaki Anno tavalyi Evangelion 1.0 filmjében szól. További kislemezes dalai is bekerültek a köztudatba samponreklámoktól csengőhangokig mindenféle formában. A Flavor of Life a világ digitális eladásainak élére is felkerült, a számot több, mint 7.5 millióan töltötték le (megelőzve pl. Avril Lavigne slágerét is).

Belehallgatás és klippek: http://www.emimusic.jp/hikki/release/index_j.htm

Flavor of Life live: http://youtube.com/watch?v=cZU9Dc2TxbA (milyen ducinak látszik..)
… meg ez a gyerekfiú frizura is furcsa, és a szomorú szemek.
Heart Station: http://youtube.com/watch?v=z0uIKjjXUqE
és bocs' a fanoktól, de a itt http://youtube.com/watch?v=5qXm0nxCNKU se 25-nek néz ki…
na, meg ez http://youtube.com/watch?v=C3SHeIAasgo (borzalmas ruha, mint vmi 50-es nőci egy slágerműsorban, de egy 10 éves, elveszett kisfiú arcával.. aggasztó.)

A lemez egyébként jó, sokkal élőbb, mint a fenti képeken. Változatos, slágeres, de nem túl kommersz, nyugis zene. Plusz Hikki hangja is ellenállhatatlan, nekem jobban bejön, mint Ayumi erőlködős orgánuma, bár az ő rockos zenéje közelebb áll hozzám, jót lehetne összegyúrni kettejükből. Kellemes album.

Kategória: CELEB, JAPÁN, ZENE | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.