DJ Krush live

 

Szerencse, hogy szökőév az idei, így nem maradtunk le a február 29.-ről, amikor is DJ Krush (J) lépett fel az A38 állóhajón. A jegyek már korán elkeltek, de sikerült bejutnom, éjfélre igérték a japán dj-t, de az előző produkció végét is láttam. Barabás Lőrinc trombitált hasonló stílusú zenére, és már ekkor világossá vált, hogy az est egyik élményforrása maga a hajó, mivel szenzációsan szólt minden. Hagyományos koncertismertetőt nem tudok írni, mert nem vagyok járatos az ilyen zenében, és Krush számait sem ismerem fel, úgyhogy a setlist elmarad. Helyette videók:

Annyi biztos, hogy tömeg volt, és a kedélyesen ringatózó közönség az ex-jakuza ambien-triphop-hiphop.. tekerőgomb-mester érkezésére vadul beindult, és végig nagyon lelkes volt, a zene pedig ellenállhatatlan. Krush kalapot viselt, ami a fejhallgatóval nem is tudom, hogy oldható meg, és a vállal füles-tartástól hogy nem görcsöl be… Visszafogott, szerény megjelenése ellenére láthatóan élvezte, amit csinált, átlényegül ő is a zenére, a hallgatóság pedig különösen a váltásoknál, és persze, a beérkező basszusoktól tört ki ovációban. Svájcióra pontossággal kezdődött a buli, éjfélkor, és egykor lett vége, nagyon nehéz, hosszú zajongás, sikitozás hatására jött csak vissza a művész, és úgy tűnt, ez nem is volt tervben. Külön figyelmet érdemel a produkció, hangosítás mellett a tökéletesen passzoló fénytechnika és vetítés is, négy vásznon is mentek a zenéhez a klipek. Emlékezetes buli volt.

DJ Krush rövid beszámolója az estéről honlapján.

Kategória: JAPÁN, ZENE | A közvetlen link.

Eddig 8 hozzászólás érkezett

 1. Field szerint:

  Nagyon jó kis videók, igazán köszi őket. Egy kérdés: Megtudnád mondani az első felvételen hallható szám címét?
  Előre is köszi.
  Üdv

 2. 13025 szerint:

  áh, valaki kinyomhatná a szettet

 3. 13025 szerint:

  OFF

  „asiafan (C)2005-2007. idézni, másolni a szerző engedélyével!”

  Idézéshez nem kell engedély a törvények szerint, akármit írsz alulra ;)

 4. vargacsabi szerint:

  nagy hiba voltezt kihagynom,főleg így látva a felvételeket.

 5. asiafan szerint:

  (OFF human: az idéznit azért írtam, mert speciális szabályai vannak, hogy mikor szabad (csak forrással, csak önálló műben stb), és elharapóztak a mások posztjaiból v. feedjéből összeollózott, reklámokkal teli, vérszívó site-ok.)

 6. asiafan szerint:

  Field, sajnos én sem tudom a szám címét, de majd vki..

 7. brucewayne szerint:

  ezt már annyiszor kérdeztem: milyen az irígy szmájli:D?

 8. ikuko szerint:

  sorry:-))))))))))

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük