Mi volt az év legjobb filmje?

Várom a szavazatokat és a kommenteket! Aki egyébre voksol, írja meg, mi az!

Kategória: WEB | A közvetlen link.

Eddig 7 hozzászólás érkezett

 1. D. szerint:

  Ajjaj, én 300 filmnél járok idén, de ezekből még semmit sem láttam ahogy nézem, pótoljam sürgősen, ugye?

 2. asiafan szerint:

  hát igen! bár az elsővel megvárhatod a mozit :) addig is a bal menüben van a legtöbb beszámoló, remélem, találsz egy-két érdekeset. (300 az durva, annyit még én se nézek!)

 3. D. szerint:

  Elfoglalt voltam ebben az évben (is), tavalyelőtt ennyit láttam moziban. Na jó, kisfilmekkel együtt, meg persze egy fesztiválon könnyű napi 5-6 filmet összehozni. :)
  Akkor hétvégén nekiállok, hogy szavazhassak.

 4. YEZy szerint:

  Nehéz döntés. Nézzük sorjában azokat, amiket láttam ezek közül. I’m a Cyborg blablabla jó kis elborult film volt, Blood Brothers maga volt a dögunalom, Flash Pointban nagyon jó bunyók voltak, de semmi több, Invisible Target nagyon sablonos volt, viszont a bunyók abban is tetszettek, Eye in the Sky egy nagyon korrekt iparosmunka volt, akárcsak a Protégé, Exodus is jó volt, csak az ötlet már ismerős volt korábbról, a The Detective egy könnyen felejthető szórakoztató kis movie volt, a Kantoku Banzai pedig csak a Kitano rajongóknak igazán élvezetes. Egyik sem igazán olyan kiemelkedő darab, amire évek múlva is azt mondom, hogy hú, mekkora film volt. Mondjuk jövő júniusig, amire kijön az összes 2007-es film, még van idő, pl. Johnnie To új filmjét se láttuk még (Agressive Detective), így a legjobb 2007-es filmeket még nem láttuk.
  Ami kimaradt a listából, az részemről a The Graduates (Lemon no koro) és a Bubble Fiction Boom or Bust, bár ha szavazni kellene közülük, inkább az elsőre tenném a voksom, mert jóval komolyabb hangvételű darab.
  Ja és a fenti felsorolás fanyalgásnak tűnhet, de valószínűleg azért van így, mert a korábbi évekből túl sok kiemelkedő darabot láttam/láttunk és az ember ugye mindig azokhoz viszonyít. :)

 5. asiafan szerint:

  Elég sok van, amit idén nem láttam (még) sajna, de az a néhány, főleg a felső hét, kárpótol érte, különösen a Se, jie.

 6. ramiz szerint:

  Elfogytak az ötletek Ázsiában is, és keleti kontra-hollywoodi rendszer épül a sztárokra. Egyiknek se örülök. Egy-két rendező azért van, akinek a munkáit figyelem és várom, idén például Miikétől remélek jókat (csak arra is várni kell).

 7. asiafan szerint:

  lezártul a szavazás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük