Körvonalazódó J&J project

 
http://www.jackiechan.com/news_view?cid=689

Van egy jó hírem, meg egy rossz, melyikkel kezdjem? A jó, hogy heteken belül elkezdődik a várva várt Jackie Chan – Jet Li közös film forgatása. A rossz, hogy csak évek múlva fogjuk látni. Ugyanis még a helyi, kínai bemutató is 2008 szeptemberében lesz, azután pedig ki tudja, mikorra ér ide a film… Mindenesetre van róla most sok új hír Jackie site-ján.

Először is, lett a filmnek címe: The Forbidden Kingdom (A tiltott királyság). Nem valami hú, de eredeti cím, de legalább nincs benne, hogy "sárkány" (azt majd a magyar fordítók fogják elkövetni, gondolom:). A rendező Rob Minkoff (Oroszlánkirály, Stuart Little), a producer Casey Silver. Az akciókoreográsfus – ki más, mint – Yuen Wo-Ping. Az operatőr pedig Peter Pau, aki annó a Tigris és sárkányért Oscart kapott. A forgatás május 2-án, Kínában indul. Már a szereplők egy része is ismert, két fiatal kínai hölgyet szerződtettek: Liu Yifei és Li Bingbing. Egyes hírek szerint még Zhang Ziyi is érdeklődik a film iránt. A fiatal amerikai fiút pedig Michael Angarano játssza (őt most pl. a 24 sorozatban láthatjuk). Jet két szerepet is alakít majd a filmben, egy majomkirályt és egy néma szerzetest, Jackie pedig a T'sa-Ho nevű karaktert, és legjobb tudomásom szerint mindketten a jó oldalon harcolnak majd. A régi, kínai történeten alapuló forgatókönyvet John Fusco írja. A sztori egy amerikai tinivel (Angarano) kezdődik, akinek véletlenül birtokába kerül egy ősi fegyver, majd visszautazik a múltba, és egy bebörtönzött királyt felszabadító harcosokhoz csatlakozik. A film fő forgalmazói a Lionsgate és a Weinstein Co.

Kategória: CELEB, KÍNAI, NEWS | A közvetlen link.

Eddig egy hozzászólás érkezett

  1. Saiyan szerint:

    Hi,

    ” Nem valami hú, de eredeti cím, de legalább nincs benne, hogy “sárkány” (azt majd a magyar fordítók fogják elkövetni, gondolom:) ”
    Ez jó volt…:)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük