Jackie Chan utódot keres

Jackie Chan 53 éves, Jet Li és Donnie Yen 40-es éveiket tapossák, utánuk pedig szinte senki sem jön, mivel a mai technikának is hála a fiatal színészeknek nincs szükségük valós tudásra egy akciófilmben. Vagy csak divatjamúlt dolog lett Bruce Lee nyomdokaiba lépni? Nem tudom, de az mindenesetre nagyon örvendetes, hogy Jackie komolyan elővette az utódlás kérdését. A színész éppen születésnapján, múlt szombaton indított el ugyanis egy tv-showt, amely amolyan megasztár jellegű lesz, és a jövő kungfu-színész tehetségeit hivatott felkutatni. Már 100000 jelentkező van, de bizonyára ennek csak kis hányada fog egyátalán a kamerák elé jutni. A versengés márciustól októberig fog tartani, és tíz nyertese lesz, akik majd egy Chan által készített filmben szerepelnek. Mint Jackie is elmondta, nagyon sok ügyes akrobata és harcos van, akik nem mutatnak jól a vásznon, nincs stílusuk (és persze sok jó, ám fizikailag képzetlen színész is van, a kettő metszete, ami hiányzik). A jelentkezők 18-28 év közöttiek, férfiak és nők egyaránt indulhatnak. A kínai tévében látható műsort Jackie cége és a Beijing TV készíti közösen, angol címe "The Disciple" (tanítvány/követő). Kínaiul pedig a sárkány utódai (龙的传人).
A show hivatalos oldala: http://long.btv.com.cn/
A jelentkezési szabályok: http://long.btv.com.cn/5/2007-02-05/1.html

Kategória: CELEB, NEWS | A közvetlen link.

Eddig 7 hozzászólás érkezett

 1. manu szerint:

  Remélem lesz valami eredménye és nem csak a szokásos valóságshow jellemzőket hordozza majd (=> a szereplők eltűnnek a sűllyesztőben). A technika nem minden, a „tudatlan” színészek produkcióiról nagyon lejön a hozzá-nem-értés, és hát nem is azokat emlegetik, nem úgy, mint mondjuk Donnie-Wu Jin párharcát az SPL-ből.

 2. asiafan szerint:

  hát annyiból nem süllyednek el, hogy egy JC-producelte filmben szerepelni fognak, de aztán már rajtuk múlik… azért 100 ezer emberből csak találnak egy tehetséget.

 3. arnold szerint:

  hát, nem tudom, hogy náluk ez hogy működik, de ha a hazai tehetségkutató műsorokból indulunk ki, akkor ezekről általánosságban elmondható, hogy az így felfedezett „tehetségekre” pár év múlva a kutya sem emlékszik…

 4. arnold szerint:

  hopp! ilyen az, amikor valaki nem olvas, csak ír. szóval, akkor manuval értek egyet, lol

 5. asiafan szerint:

  Szerintem itt más a felállás, mert ott van a dolog mögött Jackie, aki ha tényleg talál egy tehetséget, azt tudja tolni. Egyébként a külföldi megasztárok közül jóval többen megmaradnak, mint itthon. Nálunk olyan kevés ember van, hogy szinte elvárható enélkül, hogy aki igazán tehetséges, az valahol kibukkanjon, de egy >1 milliárdos országban?

 6. stier szerint:

  Szia!
  Mivel csak most tévedtem az oldaladra, szeretném elmondani, hogy nagyon tetszik ;)
  Oh, igen és hogy ne csak ‘nyaljak’, ha Jackie talál is egy utódot az soha nem lesz hozzá vagy bármely nagy „kungfu-színész” -hez fogható – sajna.
  Üdv.: Lili

 7. nemcsok Gabi szerint:

  Szia Chan bocsi de otvan az unokatesodis azt meg régenlátam ugyhogy öis tudvalamit ha akar ugyis régen voltatok egyfilmben.Ragad meg az alkalmat mert nemroszfej az unokatesod.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük