Jackie negatív


http://www.jackiechan.com/message_view?cid=602

Jackie Chan decemberi blogbejegyzése kissé savanyúra sikerült. A Rush Hour (Csúcsformában) 3 forgatása során karácsonyozó sztárnak, úgy tűnik semmi sem jó, és minden zavarja, és ennek hangot is ad. A rendezőt, Brett Ratnert pl. viccesen megbokszolta, és jól leszúrta, amiért két alig-használt borítékot a szemetesbe dobott, ahelyett, hogy újrahasznosítaná a papírhulladékot. Amikor a fodrászokat ajándékozni látta, közölte, hogy "a legboldogabb pillanat, amikor vki kibontja az ajándékot. Aztán, ha már kibontottad, úgysem fogod használni, hanem valószínűleg csak félredobod." "amikor a barátaimnak koncerje van, mindenki virágot küld nekik és virágokat dob a színpadra, amik aztán csak két napig jók, aztán kidobják őket. ezért az utóbbi öt évben én csak jókívánságot küldök nekik papíron…". Innét egy hosszabb litánia jön arról, hogy a forgatás helyszínéről is eltűntek a szelektív hulladékgyűjtő kukák. :) Jackie nem viccel! Ezután arról ír, hogy Brett 100 dollárt ajánlott annak, aki a forgatás díszleteként felépített szennyvíz tartályba beleurgik, és sokan jelentkeztek is, de Jackie inkább úgy döntött, hogy az ajánlattévő rendezőt dobja bele. És végül egy kis lélekemelő, ünnepi beszéd: "nem igazán tudom használni a dolgokat, amit az emberek ajándékul adnak nekem. megköszönöm nekik, de tényleg megehetek még egy doboz cukrot vagy csokit? megegyek egy egész dobozzal egyedül?…Miért vett nekem valaki zoknit, amikor már van saját, egyedi tervezésű a lábamon? Miért vett nekem valaki bort, amikor saját borászatom van? minek vett nekem valaki egy nyakkendőt, mikor sosem viselem, csak ha a szerepem megkívánja a filmben?"

Kategória: CELEB, NEWS | A közvetlen link.

Eddig 4 hozzászólás érkezett

 1. Dr. Stein szerint:

  Kedves Blogger!
  Szia! A HEMár szerkesztője vagyok, mely lap érdemtelenül ugyan, de sokat szerepel a freeblog.hu címlapján. A napokban átböngésztem 900 (!) freeblog lapot és készítettem egy kis válogatást – nevezhetjük alternatív címlapnak is – mely az érdekes, olvasmányos, de nekem legalábbis nekem tetsző blogokat tartalmazza. Ez a Blogkomisszár. Az elmúlt három napban talán már Te is szerepeltél rajta (bocsi, ez egy körlevél). Elég sokan olvassák a gyűjteményt, viszont iszonyat sok idő végigböngészni a kiválasztott 140 linket. Ezért ha úgy érzed, legutóbbi bejegyzésed – ami meghaladja a 10 mondat terjedelmet – bekerüljön a válogatásba, kérlek tedd be linkedet az aktuális válogatás hozzászólásai közé. Vagy legalább tanúsíts ráutaló magatartást. Másnapra bekerül az ajánlottak közé. Folytasd a blogírást, mert figyelemre méltó a lapod.
  További kellemes estét! – Dr. Stein
  http://www.hemar.freeblog.hu

 2. asiafan szerint:

  köszi a linkt

 3. makusz szerint:

  hi!

  azért ide írom kérdésemet, mert nem tudom hova máshova írhatnám.

  a kérdésem, hogy a youtube-on egy kommentben olvastam, hogy új kedvencem Alan Lou (Xiao Zhu) nem csak zenés, és humoros showman, hanem film(ek)ben is szerepelt. Igaze-e ez, és ha igen miben, és nincs-e tipped hol szerezhetném be (legálisan/nem legálisan)?
  Előre is köszi.

  Jah, csak azér nem azzal kezdtem, hogy „jó az oldal”, mert nem akartalak ilyen elcsépelt igazságokkal zaklatni:D

 4. asiafan szerint:

  http://en.wikipedia.org/wiki/Show_Luo
  a filmekről nem hallottam, de gondolom, yesasia

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük