Újabb DVD-k

 

A korrábi megjelenési hírek mellé újabbak csatlakoztak. Meg fog jelenni az Azumi kiadójánál a Shinobi is, október 30-án. Szintén ez a kiadó jelenteti meg Takashi Ishi Fekete Angyal (Black Angel) c. filmjét november 5-én. Ezenkívül még idén megjelenik Kinji Fukasaku botrányt kavaró filmje, a Battle Royale mindenféle extrákkal, eredeti japán és magyar hanggal, valamint később a Battle Royale II. is. Október 24-én jelenik meg Tsui Hark-tól a Hét kard legendája.

Különösebb hírverés nélkül megjelent a koreai Sword In The Moon című kardozós film is szeptember elején, A penge szövetsége címmel, és sajnálatos módon eredeti hangsáv nélkül.

Ami a mozibemutatókat illeti, október 24-én jön Kitano legújabb filmje, a Takeshis' a magyar mozikba. Már 2. hete megy a mozikban Tsai Ming-liang Huncut felhőcske (The Wayward Cloud) c. filmje. Martin Scorsese Infernal Affairs remake-jét, a The Departed-ot pedig november 9-től fikázhatjuk. Most csütörtöktől pedig egy Kőrösi Csoma Sándorról szóló magyar dokumentumszerűség kerül a vászonra.

Kategória: NEWS | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük