Új Miike filmek

[kfccinema.com] Miike már éppen új filmjét forgatja, melynek címe Ryu Ga Gotoku, és egy ismert videójátékon alapszik, amelyet az USÁban Yakuza néven kezdtek árulni, és egy kicsit a GTA-ra hasonlít. A színészgárda: Kishitani Goro, Endo Kenich,i Shioya Shun, Saeko, Takaoka Saki és Aikawa Sho. Bár a történet nem egészen követi a játék sztoriját, a karakterek és helyszínek hasonlóak lesznek. A rendező így beszélt a dologról:

"Tudják, az én generációm még a videójátékok előtt nőtt fel, szóval ez nem az én világom.. de mikor felmerült ez a project, egyből vettem egy PS2-t  a játékkal, és három nap alatt végeztem vele, úgy, hogy éjjel-nappal játszottam, és szórakoztató volt"

Sőt, még azt is bevallotta, hogy a befejezés előtt kétszer sírt is rajta. Egyesek szerint elképzelhető, hogy a játék főhősének hangját adó Watari Tetsuya is megjelenik majd a filmben.

Addig is nézzük meg legutóbbi filmjének – Taiyou No Kizu – trailerét, amelyben szintén Aikawa Sho játszik (a filmet mostanában mutatják be):

http://cinemaparadise.co.jp/taiyounokizu/yokoku/main.html

Miike idén már több filmet is csinált (jó szokásához hűen), a Big Bang Love: Juvenile-t a Berlini Filmfesztiválon mutatták be, készült egy Waru c. filmje is, és a Masters of Horror sorozat Imprint epizódja (amely már DVD-n is megjelent).

Kategória: JAPÁN, NEWS | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük