Jackie és Jet

Úgy tűnik, véglegessé vált, hogy ki fogja rendezni a közös Jet Li – Jackie Chan filmet, méghozzá Rob Minkoff. Ő rendezte az Oroszlánkirályt és a Stuart Little-t. Mielőtt még elszörnyűlködnénk rajta, jó tudni, hogy a film valószínűleg gyerekfilm lesz. Legalábbis a történet valami olyasmi, hogy egy New York-i srác elmegy az ősi Kínába, hogy kiszabadítsa a Majomkirályt és kungfut tanuljon.

Jackie Chan legújabb filmje, a Rob-B-Hood sem mellőzi a gyerektémát, ebben egy bébi körül zajlanak az események, akit elrabolnak. A rendező Benny Chan (New Police Story), szereplők Louis Koo, Michael Hui. Az akciókomédiát Kínában október elsején fogják bemutatni.

Mindeközben készül Jet Li legújabb filmje, a RougeJason Stathammel. Ez már nem gyerekeknek való. Íme egy promóciós kép:

A forgatásról szóló beszámolók alapján egyelőre elég izgalmasnak igérkezik a film, még azt sem lehet biztosan tudni, hogy Jet a jó vagy rossz oldalon áll, viszont a látványos akciójeleneteket nagy gonddal készítik. A beszámoló mellett interjút is olvashatunk Jettel, mindenféle témákról beszél, többek közt a gyenge kínai filmpiacról is, ahol az emberek jövedelmének 10%-ába kerül egy mozijegy. (a belinkelt lap alján további hírek a forgatásról)

Kategória: CELEB, NEWS | A közvetlen link.

Eddig 2 hozzászólás érkezett

  1. zenya szerint:

    Szerinted ez a film megjelenik Mo-n?

  2. asiafan szerint:

    bár nem tudom, a háromból melyiket kérdezed, de szerintem a halivúdiak valószínű, hogy lesznek, ha késéssel is. Jackie kínai produkciójában már nem lennék biztos, a Myth se jött be.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük