Verekedős hírek

Még csak három napja került az ázsiai mozikba a Dragon Tiger Gate, de már a film folytatását tervezik. A Wilson Yip rendezte, Donnie Yen és Nicholas Tse szereplésével készült akciófilm hatalmas bevételeket kaszált be az első napokon, annak ellenére, hogy a kritikusok kissé fanyalogva fogadták a film rendkívül egyszerű sztoriját. (Rosszak vs. Jók, haha.) A filmet én is megnéztem tegnap igazi, jellegzetes kínai bootleg verzióban, ahol a feliratoknak csak a fele fért a ferde és elmosódott képbe, de azért majd írok róla, és izgatottan várom a DVD verziót.

Szintén Wilson Yip és Donnie Yen téma: előző közös produkciójuk, a Sha Po Lang (S.P.L.) szeptemberben jelenik meg Amerikában, azonban a mozik helyett csak DVD-n. Ráadásul az előzetesen beharangozott DVD-extrák egy része mégsem lesz rajta, ami pedig a legcikibb, az a címe – a filmet átkeresztelték KillZone-ra. Uhh. :-/

Jó hír is van, Jackie Chan legújabb filmjének, a Rob-B-Hoodnak egy sajtótájékoztatóján beszélt a közös Jackie-Jet Li projectről, ami már majdnem küszöbön áll. Épp csak a forgatókönyv hiányzik, ha az meglesz, és mindkettőjüknek tetszik, akkor tavasszal indulhat a felvétel. Jackie azt is elmondta, a film természetesen akció-orientált lesz, és (sajnos) hollywoodi jellegzetességeket várhatunk benne, mivel "követnünk kell a kívánságaikat, mert olyan sok pénzt adnak nekünk". Hát, ez van. Kettejükért megéri.

Kategória: NEWS | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük