Dragon Tiger Gate MV

Már nagyon közeleg az idei nyár egyik (ha nem a) legjobban várt filmje, a Wilson Yip (SPL) rendezte Donnie Yen-es Dragon Tiger Gate. Pontosan holnapután mutatják be. A film egyik "érdekessége", hogy vágatlanul túlélte a kínai cenzúrát, eredeti formájában mutatják be az anyaország mozijaiban pénteken. A tévében már le is adták a videóklipjét, ami aztán kisvártatva felkerült az Internetre (sajnos még csak gyenge minőségben): 

http://www.youtube.com/watch?v=i1dEtlsv3kQ

A klipből sok akciójelenetet láthatunk a filmből, amelynek zenéjét egyébként Kenji Kawai írta. Néhány dolgot összekevertem a dallal kapcsolatban, úgyhogy a legújabb információk szerint:

Két music video is van. A fenti klipben a filmben is szereplő Nicholas Tse énekel egy 先发制人 (~Bravery Makes Person) című dalt.

A film Sun Sei Jung című főcímdalát a Soler nevű zenekar írta és adja elő, az egy másik klip. A videót Donnie Yen rendezte, ez az első ilyen munkája. A hongkongi Soler bandát egy ikerpár alkotja, Dino és Julio, akik egyébként félig olaszok és félig burmaiak. A klip premierje (a végén pár részlet a Soler-féle videóból): http://ent.sina.com.cn/m/c/2006-07-21/17141167049.html

A Soler klip: mms://media2.bb.sohu.com/yule/Soler – 生死阵.wmv

Elnézést a kavarodásért, engesztelésül még egy donnie-s "music video":
http://www.youtube.com/watch?v=KFaqrQnvOHc DY Chopint játszik zongorán,
a Seven Swords premierjén. Ez kész. Donnie Yen isten.

Még egy zongorás: http://www.youtube.com/watch?v=ZQJFXn8-d5k

Kategória: NEWS | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük