DVD Easter Eggs


Húsvét alkalmából íme néhány ázsiai DVD „easter egg” az alábbi oldalról.
R1, R2… a régiókódot jelöli.


Akira Special Edition R1 és R2 (régiójú) lemezén az Akira trailerben, ha playt nyomunk, amikor Kaneda megjelenik, és kanyarodik egyet, akkor klipeket láthatunk a filmből, dance ritmusra.
The Big Boss R2 (HKL): A Special Features/Trailers/Original Theatrical Trailert válaszva egy kis Bruce Lee ikon megjelenésekor select helyett a balra gombot nyomjuk meg. Ekkor választjuk ki az ikont egy Hia-yaaa! üvöltéssel…
Cradle To The Grave R1, R2, R4 (Jet Li, Bölcsőd lesz a koporsód): 1: Special Features + jobbra gomb. 2: Special Feature menüből válasszuk a tobábbi Special Featurest, aztán ismét jobbra gombbal kijelöljük a csaj láncát. Enter.
Fist of Fury R1 (Bruce Lee): A Bonus Materials oldalon nyomjunk 1127-et, hogy kilokkoljuk a képernyő alján levő Secret Areat. Mégtöbb filmjelenetet és galériát találunk.
H R1: 1: A Special Features oldalon jelöljük ki a Main Menüt, és nyomjunk balrát, ekkor megjelenik egy H a bal oldalon, amit választva a főhős harcművészeti gyakorlását nézhetjük. 2: A Set-Up oldalon kijelölve a feliratok közül az angolt, ha select helyett balrát nyomunk, megnézhetünk egy bizarr trailert.
Hero R1: A 2., bónusz DVD főmenüjében nyomjunk egy 5-öst és entert, megjelenik egy rejtett menü extrákkal.
In The Mood For Love R1: A 2. lemezen Main Menu/About the cast/Tony Leung bióján nyomjunk Up-ot (fel), és megjelenik egy hangjegy. Enter. Megnézhetünk egy videoklipet Tonytól, WKW rendezésében. R2 (Tartan?): Rejtett menü extrákkal érhető el, ha végigjátszuk a majongot, és kapunk egy webcímet. A másik módszer bonyolultabb…
Ju-On R1: Jelöljük ki a Menu/Special Features/Deleted Scenes közül az utolsót, és nyomjuk meg a lefelé gombot. Enter, és jöhetnek a kisértetsztorik…
Kiss of the Dragon R1, R4: Special Feature/Police..Martial Arts Demo-nál a 2. demót kijelölve jobbrát nyomunk majd entert. Extra trailer.
Musa (Special Edition, Japan) R3: Tegyük be a 2. lemezt, Stills Gallery opciónál nyomjunk balrát, hogy kijelöljünk egy virágot, és enter. Törölt jelenetek, humoros felirattal.
Natural City R3: 2. lemez menüjében nyomjunk vagy felfelét az „in the frame” vagy lefelét az „out of the frame” választásra, és megjelenik egy „REC” a baloldalon. Láthatunk egy 7’45”-es music videot.
Ninja Scroll R1: Special Features menüben kijelölve a manga logót egy trailert találunk. R1 10th Anniversary Edition: Main Menu/Special Features, balranyíl, manga logo kijelölése, enter: a film trailere.
Once Upon A Time In China 3 R1, R2: Special Features/Interviews/Tsui Hark-nál balrát nyomva Jet Li árnyékára nyomhatunk egy entert, és lőn…
Once Upon A Time In China And America R2: Special Features/Interviews, kiválasztjuk Jet árnyékát, és behind the scenes jeleneteket nézhetünk.
The One (Jet Li) R1: Special Feature menuben jelöljük ki a next-et és nyomjunk egy 1-est: Jet elmeséli első amerikai útját. R2, R4: Special Features/Next és a Jet Li felirat felett kijelölünk egy piros The One logót, itt találunk egy interjút Mark Borchardttal. Ugyanitt, a 2. Sp.F. oldalon az 1-es és utána enter felhoz egy interjút Jettel.
Ran Masterworks Edition R1: Trailers oldalon bármit kijelölve a balrát nyomva rejtett Ran logót válaszhatunk ki, enter. Egy összehasonlítást találunk a Ran és Lear Király közt.
Returner Limited Edition (Japan) R2: kettes lemez, „On Screen” menü alatt R2-re nyomva extra teaser van, vagy két figurát is látunk egymás mellett állni, őket kiválasztva egy beszélgetést találunk.
Shanghai Noon R1: a két kvízjáték nyereménye egy kimaradt jelenet, illetve a kínai drinking song feliratozva.
Sorum (Tartan) R1: Tartan Asia Extreme New Release oldalon a Momento Mori gombot követve jobbra haladva egy férfi és nő közt bónusz trailert találunk.
Spirited Away (Chihiro…) R1: Disc1/Special Features, nyomjuk a Fel gombot, amíg meg nem jelenik, hogy „Meet Hayao Miyazaki”.
A Tale Of Two Sisters R1/Deluxe Edition: Első lemez Set-Up oldalén kijelöljük a Main Menut, és jobbgomb. 2: a kettes lemez interjúknál a Bonus Features Menut kijelölve nyomjunk egy balt. R3 (Korea): 1. lemez Special Featuresnél Menut kijelölve balra majd enter gombok egy levelet rejtenek vagy a dvd-credits-t. A 2. lemezen a „To the Viewer” oldalon a Menüre állva balrát nyomva találunk extra háttéranyagokat.
Versus Special Edition R1: a 2. lemez menüjében a jobbra gombot nyomva jelöljük ki a scarabeust, enter. Behind the scenes és a Flesh For The Beast trailere vár.
Wild Zero R1: Main Menu/Special Features oldalon jelöljük ki, hogy „GuitarWolf Discography”, majd egy bal-t nyomva megjelenik, hogy Rock N Roll, enter. Itt egy interjú rejtőzik.

Kategória: WEB | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük