The Promise paródia

[KFCC] Több tízezer netlakó kritizálta különböző oldalakon felháborodva a The Promise-t rendező Chen Kaige-t, amiért nem rendelkezik kellő humorérzékkel. Ugyanis egy nemrégiben napvilágot látott The Promise paródia – The Bloody Caste That Started From A Steamed Bun – készítőjét be akarja perelni. Maga a film – hatalmas költségvetése folytán – már sok vicces, gúnyos alkotást ihletett meg, pl. képeket, amelyek azt sugallják, hogy a film karakterei valójában a 2008-as olimpia figuráit reklámozzák.

A videóparódia a film összevágott és rámondásos részeiből áll belekeverve egy CCTV adást, 20 perces, és pusztán szórakozásból készítették. A film (The Promise), amelyet a mostani Berlini Filmfesztiválon is vetítettek, egyébként február 28-án jelenik meg DVD-n. Lehet, hogy a mű promócióját is segítendő perelték be szegény Hu Ge-t? Az ügyről mégtöbbet itt olvashatunk. Folytatás pedig várható, ha másképp nem is, újabb paródia formájában. A filmforgatás környezetromboló hatásáról szóló cikk is érdekes (no fun).

A linkek a videóra gyorsan változnak, aktuálisat a címére vagy a kínai címre: 一个馒头引发的血案 keresve találhatunk a google-on. Sajnos felirat sincs hozzá, az itt leírtak alapján némi elképzelésünk lehet, hogy mi a poén.

Kategória: FILM, KÍNAI, NEWS | A közvetlen link.

Eddig 2 hozzászólás érkezett

  1. agentcooper szerint:

    Mi az, hogy február végén jön a dvd? Az adc-n már kinn van egy ideje…

  2. asiafan szerint:

    Az úgy tudom, HD kamerás cucc(ból ered). Vmi hülye logó is felugrál benne. Hivatalos megjelenés csak most jön, én meg is várom…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük