Új Jet Li film


http://www.fearlessthemovie.com/main2.htm

Készülőben Jet Li legújabb filmje, a Huo Yuanjia (aka Fearless). Huo Yuanjia (1868-1910) kínai harcművész hazafi volt, aki a nehéz, idegen invázióval és korrupcióval sújtott időkben a kínai harcművészeteket terjesztette, és egy nyugati harcost is lenyomott egy nyilvános küzdelemben. Jet Li (egyik) legjobb filmjében, a Fist of Legendben is Huo Yuajia egy képzeletbeli tanítványát, Chen Zhent alakította. Már elindult a film hivatalos oldala, igen szép, profi kivitelezésű, és tartalmas site. Elolvasható a történet egy lapozható könyvben, és a galéria mellett már egy teaser trailert is megtekinthetünk. A rendező Ronnie Yu (The Bride With White Hair), az akciókért pedig Yuen Woo-Ping (Fist of Legend, Tigris és Sárkány, Mátrix, Danny the dog, Kill BIll…) felel. Végre egy “hazai” film Jettől!

Ugyancsak jó hír a rajongóknak, hogy az előzetes híresztelésekkel szemben a Fearless mégsem lesz Jet utolsó harcművészeti filmje. Meggondolta magát. :) A jövőben elképzelhető, hogy egy Tekken-adaptációban kap szerepet. A Tekken az egyik – ha nem “a” – legszuperebb verekedős játék Playstationre, nem csak izgalmas, szép és jól játszható, de remekül megírt, beleélős háttértörténete is van. Csodálatos lenne, ha filmre vinnék, és éppen Jettel! A hír a Jet Li UK site-ról származik.

Kategória: KÍNAI, NEWS | A közvetlen link.

Eddig egy hozzászólás érkezett

  1. tran503 szerint:

    jaj nee szamitogepes jateka daptacio az is olyan lesz mint a van dame s street fighter vagy a mortal kombat es hat azok egyike se nagyszeru produkcio
    ha jet li belefog iylenbe nagyon drukolok neki hogy jo suljon ki belole

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.