Memoirs of a Geisha

imdb – trailer – website

Az USában már bemutattánk, Magyarországra csak februárban jön Spielberg gésafilmje. Hogy mit lehet várni egy halivúdi filmtől, ami ázsiásat játszik, és a japán főszerepet egy kínai, és bizony kínainak is kinéző csajszi játssza? Szerintem nem sokat. De majd kiderül. Végülis a Last Samurai sem volt rossz, nem szúrnak el mindent odaát, csak a Spielberg produkció gyanús kicsit, bár még mindig jobb, mintha Disney lenne :) A film a 30-as, 40-es években játszódik, a konkrétumokra majd visszatérünk, ha láttam. Zhang Ziyi (Musa, Hero, Tigris és sárkány), Michelle Yeoh (Tigris és Sárkány, Tomorrow Never Dies), Ken Watanabe (The Last Samurai, Batman Begins) – a szereplőgárda is reménykeltő. A rendező Rob Marshall (Chicago).

Kategória: NEWS | A közvetlen link.

Eddig 5 hozzászólás érkezett

 1. manu szerint:

  Olvastam a könyvet, az sem nyerte meg túlságosan a tetszesem, egy könnyen emészthető dráma volt. Ha már így keverjük a nemzetiségeket, akkor inkább a koreaiaknak állt volna jól leforgatni egy ilyen filmet a japánokról (ők értenek is ehhez a stílushoz). Ez az egyveleg viszont – amerikai, kínai – számomra szentségtörésnek is felér, bármennyire szeretem is a benne játszó színészeket. Úgy hallottam , jaánban is nagy botrány volt belőle.

 2. asiafan szerint:

  milyen nyelven olvastad? a könnyen emészthetőség nem lep meg, ha már USA.. hát igen. persze, már annak is örülni lehet, ha foglalkoznak Ázsiával – vagy inkább (így) ne?

 3. manu szerint:

  Magyarul olvastam a regényt..

  [qoute]vagy inkább (így) ne?[/quote]

  nem tudom, nem láttam még a filmet :)

 4. Ramiz szerint:

  Szerintem a Last Samurai egy vacak, gyomorforgató film. :)

 5. Ramiz szerint:

  Rohatt pofátlanok ezek az amcsik minden téren…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.