Rövid ajánlók

Chungoon – Heavens soldiers (2005, Korea)
http://www.imdb.com/title/tt0470711/

Vicces koreai akció történelmi scifi.. épp egy atombomba átadásánál van a két Korea közösen, amikor jön a gebasz, és egy kicsit utána kell menniük, s a két ország csapatát eltalálja egy időutazás a 16.sz-ba, ahol aztán egy történelmileg híres hadvezérükkel találkoznak, aki mindennek, csak épp annak nem tűnik, mert egy hülye lúzer, meg persze veszekednek észak és dél, és különféle kalandokba keverednek. Egész szórakoztató.

Party 7 (2000, Japán)
http://www.imdb.com/title/tt0267817/

Nem lehet elmondani. Katsushito Ishii rendezte. A szintén általa elkövetett Taste of Tea-nél kevésbé szórakoztató, kicsit fárasztó, és teljesen elmebeteg. Utóbbi miatt tetszik. Ez a rendező tud valamit: nonszensz, élvezhetetlen őrületet halmozni, félrevezetni, kikapcsolni a bal agyféltekét a véletlenül sem alkalmazható logikus gondolatokat, aztán hopp. Hét karakter, tolvaj, kukkoló, excsaj, egy banánnak öltözött pasi etc. egy hotel szobában találkoznak. Ebben is Tanadobu Asano játszik, őt szinte mindig pszichésen zavart szerepekben lehet látni, de ez többnyire csak növeli vonzerejét.

 

Some (2004, Korea)
http://www.imdb.com/title/tt0424448/

Jó film lett volna, ha kicsit pörgősebben adják elő, a sztori érdekes, de kicsit uncsi lett a kivitelezés. Drog, bűnözők, rendőrök és egy szemtanúcsaj, aki látja a jövőt. Azért a végére már izgi lett. Akcio thriller, szép kis nővel, jó szinészekkel és sok-sok kütyüvel.

Kategória: FILM | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük