The Machine Girlhttp://www.imdb.com/title/tt1050160
http://www.youtube.com/watch?v=eSpCWJnnWVI
képek és klipek (18+)

Kataude mashin gâru (2008) japán akció-horror. Rendezte Noboru Iguchi. Főszereplő: Asami. Rettenetesen borzasztó film. Sokan kultfilmként számítanak rá, de szerintem hamar el lesz felejtve, bár a maga nemében – slasher / gore – azért emlékezetes lehet (remélem, nekem nem jut eszembe többször). Azért volt benne valami, amiért végignéztem, talán a kiváncsiság miatt, vagy mert olyan észbontóan “rossz” és gusztusalan. A műfaj kedvelőinek, gondolom, tetszeni fog, van benne bőven, ami kell.

Ami egy átlagos japán tinédzserlány, mígnem egy jakuza-nindzsa fia és bandája halálra nem gyötrik a testvérét. Bosszút esküszik, de nem jut messzire, elkapják, és egy fél karral szegényebben tud csak elmenekülni. A hiányzó végtagot gépfegyverrel pótolja, és így támad vissza később. A sztori egész kerek ahhoz képest, hogy csak mellékes, a film lényege az emberekből perceken át fröcsögő, 100 liter vér, az eltúlzott és gyomorforgató húsdarálás. Lesznek tehát nindzsák is, jakuzák, kardok, szögek, belek, fúrófejjel ellátott melltartó stb. A legszörnyűbbnek talán a konyhai jeleneteket találtam.

Kategória: FILM, JAPÁN | A közvetlen link.

Eddig 6 hozzászólás érkezett

 1. para szerint:

  Nekem bejött, sajátos a humora.

 2. Morti szerint:

  Hihetetlen jó ez a film. Tökéletesen betölti a neki szánt szerepet, és EZ itt a lényeg. Én ha valami csoda folytán megnézek egy csöpögős romantikus filmet, akkor nem kezdem el fikázni ország világ előtt csak azért mert nem az én stílusom. Megnézted a trailert? Másra számítottál? A gore a film lényege, meg a fekete humor! Én majd’ lefordultam a székről egy pár jelenetnél. A kedvenceim közé mászott fel a film.

 3. Koimbra szerint:

  Hát tényleg sajátos…nem vagyok nagy gore fan, nem is hiszem, hogy megtekintem többször a filmet. Kegyetlenül beteg.

  De azt meg kell hagyni jól összerakták:)

 4. para szerint:

  Morti, ha ez bejött, akkor feltétlenül nézd meg a Girl force rebel of competitive swimmers című, szintén ázsiai remekművet.

 5. Morti szerint:

  Para, ha ez bejött, akkor feltétlenül nézd meg a Riki-Oh – The story of Ricky című szintén ázsiai remekművet. ;)

  Amúgy köszi a tippet.

 6. para szerint:

  kösz, már keresem is…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük