Futottak még II.


Jobb filmek…

Legend of the Wolf (HK, 1997)

http://www.imdb.com/title/tt0172711/
Donnie Yen film, első saját rendezése. Ezt is elég vacak minőségben láttam. Van benne valami, egy kis dráma, és persze Donnie jókat kung-fuzik. Egy bérgyilkos és társa tanulságos történetét meséli el sok akcióval, verekedéssel. Szórakoztató, közepes.

 

Princess Aurora (Korea, 2005)

http://www.hancinema.net/korean_movie_Princess_Aurora.php
Sorozatgyilkosos thriller, nem különösebben hagy nyomot, de nincs is vele baj. Szép csaj van benne, pár véres gyilkosság és átlagos, éppencsak a képernyő előtt tartó izgalom. A SFLV-nél mindenesetre jobb. Érdemes megnézni.

 

Jiang Hu (aka Gong Wu; HK, 2004)

http://www.imdb.com/title/tt0415080/
Rendezte: Wong Ching Po; F.sz.: Andy Lau, Jacky Cheung, Edison Chan, Shawn Yue, Eric Tsang. Az Infernal Affairs mintájára készült triádeksön, trendi utánzat. Sok rossz kritikát kapott szegény film, pedig egy egynek elmegy, ajánlom.

 

Love So Divine (Korea, 2004)

http://www.imdb.com/title/tt0419135/
A film férfi főszereplője kedvenc koreai jóképűm, Kwon Sang-woo (Volcano High, My Tutor Friend), a női pedig Ji-won Ha, ő is aranyos. Arról szól, hogy egy rakoncátlan csajszi találkozik a papnak készülő, komoly fiatalemberrel, és aztán közepesen vicces, a helyzetből következő poénok és romantikus jelenetek során eljutnak valahova. Aranyos, szép film, szolidan könnyfakasztó, romantikus. Semmi magasztos üzenet nincs benne, kellemes egyszerhasználatos mozi.

 

Welcome to Dongmakgol (Korea, 2005)

http://www.imdb.com/title/tt0475783/
Boxoffice-t robbantott, és tényleg jó, kedves film, bár nem valami eredeti téma. Mostanában elég sok az arról szóló történet, hogy a jövőben, múltban, téren vagy időn kívül dél- és észak-koreai katonák összetalálkoznak. Aztán összemelegednek, és meghatódunk. Volt benne néhány vicces poén is meg szép képek. És bár az alapötletet eredetietlennek tartom, a megvalósítás jól sikerült, szórakoztató, izgalmas. Mindenképpen ajánlom.

Kategória: FILM | A közvetlen link.

Eddig 2 hozzászólás érkezett

  1. manu szerint:

    A dongmakgol-t karácsony környékén néztem és akkor nagyon bejött :)

  2. asiafan szerint:

    Érdemes megnézni, szórakoztató film (kéne már egy szinonímát találnom erre a szóta, kicsit sokat szerepel)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük